Изглежда, че Япония подготвя с голямо желание и старание летните

...
Изглежда, че Япония подготвя с голямо желание и старание летните
Коментари Харесай

Когато отидеш в Токио, за да избягаш от страната си

Изглежда, че Япония приготвя с огромно предпочитание и усърдие летните олимпийски игри, само че все нещо не върви. Първо, бяха отсрочени поради пандемията, а в този момент още веднъж ковид заплашва провеждането им.
 Токио 2021, Toyota, Олимпийските игри в Япония и изтеглянето на рекламите на компанията
Отказва ли се Toyota от Олимпийските игри в Токио

Какво се случва

Не един и двама положителни спортисти ще пропуснат Олимпиадата точно поради COVID-19. Има обаче и такива, които няма да се състезават, само че не тъй като се тормозят за здравето си, тъй като... са избягали.

Става дума за щангиста Джулиус Секитолеко (Julius Ssekitoleko), който трябваше да показа Уганда в Токио, само че откакто е дошъл в страната не може да бъде открит.

Според CNN, Джулиус е оставил записка, в която изяснява отсъствието си. От написаното излиза наяве, че той е употребявал Олимпиадата, с цел да се добере до Япония и остане там.

Състезателят по повдигане на тежести твърди, че животът в Уганда е доста тежък, по тази причина ще търси щастието си в Страната на изгряващото слънце. Известно е, че Джулиус Секитолеко си е купил билет за трен до Нагоя, което е на към 200 километра от мястото, на което за последно е видян.
 Серина Уилямс, Олимпийски игри и каква е повода тенисистката да не взе участие на тях в Токио
Личната причина, която спря Серина от Олимпийските игри

Какви са целите на тенисистката

Щангистът е помолил останалите от делегацията на Уганда в Токио да върнат багажа на брачната половинка му в Уганда. Странното е, че това не е първият състезател от Уганда, който употребява сходно съревнование, с цел да избяга от родината си.

Но в последна сметка Джулиус е бил открит от полицията, която се е съветвала с посолството на Уганда по отношение на това къде да съобщи щангиста.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР