Изглежда, че сме близо до финала. Надявам се съвсем скоро

...
Изглежда, че сме близо до финала. Надявам се съвсем скоро
Коментари Харесай

Христо Иванов обяви имената на двама министри

Изглежда, че сме покрай финала. Надявам се напълно скоро страната да има държавно управление.

Това съобщи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов в предаването " Лице в лице " по бТВ.   " Отказах министерското място, тъй като мисля, че при толкоз сложа коалиция е добре политическите водачи да създадат крачка настрана. Нагласата е да участваме по-скоро с експертни фигури и да дадем с областите, в които сме мощни. Надежда Йорданова е нашето предложение за министър на правораздаването. Божидар Божанов е предлагането ни за едното новосъздадено министерство (на осведомителните технологии б.р.) Трябва да сме деликатни във връзка с тази комплицирана структура, поради това взехме решение с ген. Атанасов да останем обратно ", разкри Христо Иванов.

Тази настройка ще бъде сложна за деяние и мъчно ще възпроизведе едно безпроблемно ръководство, счита водачът в оставка на " Демократична България " Христо Иванов.

" Лесно е да се хвърлят мнения, само че ще би трябвало, поради изключителната трудност на тази структура, да бъдем деликатни. Към момента работната идея е да има 18 експертни комисии. Това до в този момент не е правено като модел и ще бъде мъчно действието му. Всеки от нас ще би трябвало да влезе с отговорност и би трябвало освен да изберем държавно управление, само че то и да стартира да работи ", добави Христо Иванов. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР