Изглежда, че няма по-прост и по-незначителен детайл в нашия образ

...
Изглежда, че няма по-прост и по-незначителен детайл в нашия образ
Коментари Харесай

8 съвременни правила за етикет на чорапите, които мнозина нарушават несъзнателно

Изглежда, че няма по-прост и по-незначителен подробност в нашия облик от чорапите, а чистотата е единственото условие, което би трябвало да им се показа. Но такова мнение е неправилно. Този всекидневен детайл от дрешника, в случай че не се съблюдават някои правила, може много да скапе усещането на притежателя.

Разбрахме какви са разпоредбите на етикета във връзка с чорапите и в този момент имаме намерение да ги съблюдаваме прецизно.

Чорапите са освен долни дрехи, само че и аксесоар

Чорапите би трябвало да се третират като долни дрехи единствено в случай че са скрити от очите на другите. Тогава условията към продукта могат да се лимитират единствено до топлота и улеснение. Цветът и материалът на чорапа би трябвало освен да наподобяват хармонично с обувките, само че и да подхождат на обстановката.

Отворените обувки могат и от време на време би трябвало да се носят с чорапи.

Почти всички обувки се предлагат да се носят с чорапи. Изключение вършат обувките за плаж и яхта и то в случай че не напускате брега. Дейвид Бекъм и Джъстин Бийбър унищожават този стандарт с образеца си. Същото важи и за дамския жанр. Носенето на сандали, сандали и обувки с чорапи е съвременна наклонност.

Чорапи с цвят на кожата скапват облика

Нашите майки също имаха вяра, че е срамно да носят чорапи с отворени обувки. Затова се носели найлонови артикули с физически цвят, с цел да се предпазят краката от мазоли. Те се виждат с просто око и наподобяват неестетични. А за затворени обувки е по-добре да изберете артикули от естествени материали.

Ярките чорапи се носят най-добре с облекла в неутрални тонове.

Ако се допуска, че ярките чорапи ще бъдат забележими за другите, тогава останалите детайли на изображението би трябвало да са дискретни. По-добре е да изберете строги панталони в безпристрастен цвят или тъмни дънки. За да наподобяват облеклата ви безупречно.

Чорапът би трябвало да приляга компактно към крайници.

Не се предлага да увивате горната част на чорапите. Ако върху продуктите има шарка, тогава по този метод ще демонстрирате нишките, стърчащи от вътрешната страна, и ще внесете неподреденост в изображението. Чорапът би трябвало да приляга компактно към крайници.

За всеки вид обувки са предопределени чорапи с избрана дължина.

Човек, който се грижи за външния си тип, избира избрани чорапи за всеки вид обувки. Продуктите със междинна дължина са универсални: уместно е да ги носите с безусловно всевъзможни обувки. Скъсените чорапи до глезена се носят с маратонки и кецове. Под мокасините са скрити памучни отпечатъци.

В студено време глезените би трябвало да бъдат скрити

От няколко години на върха на известността са съкратените панталони, които се носят при всяко време. Както в отвън сезона, по този начин и при мощни студове, по улиците могат да се следят модници и модници с голи глезени. Рискуването за здравето обаче е анти-тенденция.

Белите маратонки и маратонки са универсалните обувки на 21 век. Но също по този начин би трябвало да изберете чорапи за нея рационално.

Можем да кажем, че в този момент всички възрасти са подчинени на белите спортни обувки. Вписва се във всеки жанр: сантиментален, бизнес, състезателен. Но при едно изискване: в случай че изберете верните чорапи. И в случай че носите черен бизнес костюм с панталон, тогава би било вярно да носите черни чорапи с бели маратонки.

Какви правила са нови за вас?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР