Изглежда, че Чарлз вече възприема новата си роля на крал

...
Изглежда, че Чарлз вече възприема новата си роля на крал
Коментари Харесай

Какво се случва: Чарлз Трети целува друга жена зад гърба на Камила

Изглежда, че Чарлз към този момент възприема новата си роля на крал и единствено два месеца след гибелта на обичаната си майка, той е подготвен да посреща уговорките си като монарх. И въпреки по време на първите му публични появи като крал да се усещаше щипка нерешителност и даже боязън в него, обстановката към този момент е друга и доказателство за това е случилото се на последния банкет, който Негово Величество даде в Бъкингамския замък преди срещата на върха на Организация на обединените нации за климатичните промени.

 крал чарлз трети, стела маккартни

Крал Чарлз Трети посрещна политици и популярни посетители от целия свят, в това число новият министър председател на Англия - Риши Сунак и пратеникът от Съединени американски щати по въпросите с климата - Джон Кери. На визитата в двореца бе и дизайнерката Стела Маккартни, която оказа се, несъмнено е спечелила благосклонностите на монарха. И евентуално Камила към този момент има едно мислено за отношението на брачна половинка ѝ към Стела.

Чарлз остави дизайнерката много объркана, откакто я целуна по бузата, а тя съобщи: " Ваше Величество, не знам какво би трябвало да направя " и се поклони пред него.

 крал чарлз трети, стела маккартни

Закачката сред Стела и краля е била подбудена от обстоятелството, че Маккартни е не запомнила по какъв начин би трябвало да поздрави Чарлз, откакто той към този момент е монарх. Наследникът на Елизабет Втора обаче посрещна обстановката с възприятие за комизъм и насърчи дизайнерката, като я прегърна и целуна по бузата. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР