Издирването на Павлин Йовов, който е в неизвестност от 22

...
Издирването на Павлин Йовов, който е в неизвестност от 22
Коментари Харесай

Цял Петрич излиза да търси изчезналия Павлин. Откриха странни следи – от 1 обувка и бос крак

Издирването на Павлин Йовов, който е в неопределеност от 22 май, продължава и през днешния ден – 27 май, събота. Сборният пункт за доброволците е пред постройката на Община Петрич в 8. 30 ч. за разпределение и упътвания, написа struma.com.
Нека всеки при опция се причисли. Служителите на звено „ Общинска защита “ още веднъж се включват и с наличните коли. „ Нека още веднъж се обединим “, с подобен зов се обърна към съгражданите си братът на изчезналото момче.
Григор Йовов търси брат си от първия момент на изгубването му,като поддържа връзка с доброволците и всички участващи в търсенето. Вчера той заяви:
Намерена е диря за изчезналия Павлин към Рупите!
„ Днес към 11. 00 часа намерихме якето на брат ми на мястото маркирано с червен „ Х “. На същото място до реката в тинята имаше дълбоки следи, един крайник с обувка, един необут. По показания на хора от селото е забелязан в този регион тъкмо без една обувка. По удостоверение на риболовец, който го е видял на същото място не е минал реката (най-вероятно е доближил, с цел да пие вода). Рибарят не е съумял да го заприказва.
Местата маркирани в жълто до мястото на якето са обходени от хора, джипове, мотори, дронове и кучета. Местата до параклис Св. Панталеймон са обходени единствено от мен и жена ми, минавайки по скалите от параклиса долу до реката и пешком до стоманения мост на Генерал Тодоров. Отсрещния бряг е обраснал и мъчно пристъпен. Викахме, гледахме и от височините по време на катеренето.
Специални благодарности на всички доброволци, на офроуд клуба, на общинска защита, полицията, доброволци от селата на близо, от Петрич и да не пропусна някой. Хиляди, хиляди, хиляди благодарности положителни хора! Господ да ви въздаде за помощта и сърцата!
След намиране на якето имам часове диалози по телефона до момента в който търсим с доброволци, полицията и разнообразни хора. Батерията ми беше на 100%, само че падна в един миг. Жена ми продължи връзката, само че тя нямеше всички телефонни номера. Извинявам се на всеки, който се е почувствал без информация в даден миг. Моята цел беше да не заставам на гъсто с доста хора, а да сме оптимално разпръснати с цел да покрием по-голям периметър в светлата част на деня.
Утре се събираме на монумент Антон Попов от 8. 30 до 9. 00 часа. Всеки е добре пристигнал. Дронове и друга техника ще са от огромна изгода, тъй като растителността е висока и има непроходими за човек места. Отделно изтощен човек в случай че е лежащ и до него да минеш на 10 метра може да не се види, тъй че такава техника е скъпа “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР