Издирването на 25-годишния Емил Боев, който изчезна в Перник след

...
Издирването на 25-годишния Емил Боев, който изчезна в Перник след
Коментари Харесай

Ексклузивно! Мъжът, отгатнал къде е Сашко, посочи точното местонахождение на Емил Боев

Издирването на 25-годишния Емил Боев, който изчезна в Перник след фестивала „ Сурва “, тече към този момент 10-ти ден. Близки, доброволци, спасители, пожарна, полиция и водолази обхождат града и покрайнината. Към този миг, за жал, няма никакво развиване, написа GlasNews.bg.

Семейството на търсения, сходно на бащатата на Сашко, разгласи премия от 100 000 лева за този, който го открие жив. Братът на изчезналия категорично посочи, че не се доверява на врачки, гадатели и радиестезисти.

Един от тях обаче е радиестезистът Ивелин, който сподели точната локация на изчезналия Сашко от Перник тогава, когато се се търсеше из Перник, района и даже София.

Въпреки недоверието към него, Ивелин е разгласил местоположения в обществената мрежа, които демонстрират къде би могъл да бъде открит Емил.

Първата място, посочено от радиестезиста, е била тази:



По-късно обаче местоположението се „ ъпдейтва “ в региона на язовир Бушляк, излиза наяве от негова обява.



Ще се окаже ли Ивелин още веднъж прав?

Междувременно братът на изчезналия – Мартин Боев, популяризира в профила си в обществените мрежи значима информация за издирването. Той разгласява остаряла фотография на Емил, само че със същите облекла, с които е бил в деня, когато е липсващ.

„ Току-що виждам фотография, която е на Емил с настоящите облекла на изгубването му. За мен това е доста значимо, защото много хора се припознават. Моля, споделете я, и благодаря за поддръжката дотук “, написа Мартин.

„ В Перник на терен и по сигнали сме, към този момент нищо, което да бъде задоволително значимо за споменаване. Ще държа оптимално в течение “, добави още той.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР