Изчакваме първите две сили да се разберат по онова джентълменско

...
Изчакваме първите две сили да се разберат по онова джентълменско
Коментари Харесай

Нинова: ПП и ГЕРБ са двете страни на една монета, карат се само кой краде повече

Изчакваме първите две сили да се схванат по това джентълменско съглашение. ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС не са опция, те са двете страни на една монета. Те са дружно за еврозоната, за събарянето на монументи, за джендър идеологията, караха се единствено кой краде повече. Предполагаме, че те ще се съберат, сега вършат спектакъл. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на брифинг в Народното събрание.

Нинова съобщи, че когато получат покана за договаряния от някоя от първите две обединения за вероятно държавно управление, Българска социалистическа партия ще го разиска вътрешно партийно и тогава ще вземе решение.

Битката ни с модела на паралелната страна не е завършила. Този модел се мести, където е властта. Това беше моделът " Борисов ", по-късно стана моделът " Радев ". Това не е модел на една партия, а модел на действие на страната. При нашето ръководство се постарахме да го прекратим и това бе една от аргументите кабинетът да бъде свален, разяснява водачът на социалистите.

Лидерът на Българска социалистическа партия означи, че идната седмица ще показват обществените и данъчните закони. По думите ѝ, с цел да се осъществят всички законодателни планове, които плануват, са нужни към 3 милиарда лв., и акцентира, че това може да бъде реализирано и без да се тегли заем.

Тя добави още, че би трябвало да се усили събираемостта на налозите и не е последовател на концепцията да се подтиска бюджетният недостиг под 3 %.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР