Изчаках няколко дни премиерът да реагира на думите на македонския

...
Изчаках няколко дни премиерът да реагира на думите на македонския
Коментари Харесай

Нинова: Борисов мълчи за думите на Заев, че `Илинденското въстание е македонско`

" Изчаках няколко дни министър председателят да реагира на думите на македонския му сътрудник Зоран Заев, че " Илинденското въстание е македонско ", само че той мълчи и до през днешния ден ".

Това написа във Facebook ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Затова поемам отговорността да кажа следното: персоналното ми другарство с господин Заев, общите хрумвания и взаимната работа сред Българска социалистическа партия и СДСМ, общото бъдеще на двете страни като част от Европейския съюз и НАТО са доста значими и ние държим на тях, само че историческата истина е една и не може да бъде подценявана и преиначавана ".

Тя акцентира, че схваща комплицираната вътрешнополитическа обстановка в Република Македония, идния референдум и деликатните салда, само че акцентира, че те не би трябвало да се вземат решение за сметка на България и да не се слагат на тестване нежните основи на добросъседството, градени с труд и вяра през последната година. „ Призовавам премиера Борисов да се откаже от политиката на безмълвно единодушие с такива изказвания, тъй като по-късно това може да се върне като бумеранг против България “, декларира още Нинова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР