Избягалото куче на известния шеф-готвач Петър Михалчев беше намерено вчера.

...
Избягалото куче на известния шеф-готвач Петър Михалчев беше намерено вчера.
Коментари Харесай

Откриха кученцето на шеф Михалчев

Избягалото куче на известния шеф-готвач Петър Михалчев беше открито през вчерашния ден. След часове наред търсене и вяра, дълго чаканото позвъняване идва.

“Едни хора положителни хора ни го върнаха. Даже единият човек беше с куче като нашата порода и дефакто породата си е намерила породата. И ни го върнаха ”, описа началник Михалчев.

Той съобщи, че бил подготвен да даде парична премия, само че индивидът, разкрил кучето му, изрично отказал. „ Ние ще се реваншираме пред индивида. Даже не съм го разискал със брачната половинка още, само че мисля в неделя да създадем огромно празненство за всички хора, които се включиха, които писаха за кураж. Ще направя една голяма софра с храна за домашни любимци и несъмнено, за техните притежатели. Разбира се, ще бъде японска кухня ”, акцентира началник Михалчев.

4- месечното куче на семейство Михалчеви бяга от стопаните си вечерта на 5 март.

„ При вечерната ни разходка с този стана време да си вървим. Леко го подръпнах, с цел да му припомня, че ще се прибираме – и той се дръпна в другата посока и нагръдничето му напряко се изпусна. Тръгнах към него и той си намерения, че си играем и удари един спринт. Аз по него и стартира гонка. Скри се под едни паркирали коли. Легнах под една кола и тъкмо при лягането, видях, че него към този момент го няма ”, показа Марио Михалчев, синът на известния готвач.

Въпреки щастливо стеклите се условия при техния случай, фамилията моли хората да не задържат непознат любим. " Ако намерите домакински любим, даже и детенцето да се е привързало, може би не знаете, че това куче може да е работно, може да е избавител, може да е отличен плувец, може да е следотърсач. Със сигурност има някаква специалност ”, призова  Петър Михалчев пред Нова.

„ Бих посъветвала хората, които губят домашните си любимци, или биват откраднати, или избягали, както в нашия случай - мисля, че максимален късмет апелът за намирането им да доближи до доста хора е, когато се направи страница на самия домакински любим и тя б
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР