Избухлив и безкомпромисен непукист. Такъв бе Рой Кийн по време

...
Избухлив и безкомпромисен непукист. Такъв бе Рой Кийн по време
Коментари Харесай

Изловиха Рой Кийн да се пудри преди ефир

Избухлив и праволинеен непукист. Такъв бе Рой Кийн по време на футболната си кариера, в която подвигна общо 19 трофея. Тогава за ирландската легенда нямаше значение по какъв начин наподобява в профил. Оказва се обаче, че годините въпреки всичко са го трансформирали и към този момент като анализатор за " Скай Спортс " Кийн обръща съществено внимание на външния си тип.

Бившият състезател на " Манчестър Юнайтед " отнесе куп насмешки от сътрудниците си Джейми Карагър и Майка Ричардс, които го изловиха... да си поставя пудра преди ефир. Двамата побързаха да качат видео в обществените мрежи.

Micah Richards and Jamie Carragher caught Roy Keane applying makeup and they lost it.

Micah's laugh is medicine.
— ESPN UK (@ESPNUK)

" Какво е това в ръцете ти, Рой? ", пита Ричардс, като в това време не съумява да сдържи смеха си.

" Иска ми се да знаех... ", отговaря Кийн и гримасничи.

" Вижте отвращението, изписано на лицето му! ", споделя Ричардс.

Феновете разясняват, че стартират да харесват от ден на ден Ричардс, който работи за " Скай Спортс " от началото на сезона. Определят го като " глътка пресен въздух ".

Споровете сред Ричардс и Кийн се трансфораха в шлагер. Двамата постоянно се заяждат, защото Майка е някогашен състезател на " Манчестър Сити ". По време на последното студио " Скай Спортс " излъчи изявление с младата вяра на " жителите " Фил Фоудън. В него той съобщи, че Ричардс е негов кумир и го счита за един от най-хубавите десни бекове за всички времена. Фоудън добави, че травмите са попречили на Майка да реализира повече.

Запитан какво мисли за изявлението на Фоудън, Кийн сподели: " Допусна една-две неточности. Но частта за Майка... Заради нея би трябвало да бъде тестван за опиати! "

" The stuff he said about Micah, he probably needs to be drug tested for that "

Roy Keane's response to Phil Foden calling 'World Class'
— Football Daily (@footballdaily)
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР