Избралият да остане треньор на Астана Станимир Стоилов разкри, че

...
Избралият да остане треньор на Астана Станимир Стоилов разкри, че
Коментари Харесай

Мъри: Астана ми дължи пари от една година

Избралият да остане треньор на Астана Станимир Стоилов разкри, че не престават финансовите проблеми в клуба. Българският експерт и футболистите му към момента чакат пари от управлението, като Мъри даже прикани страната Казахстан да помогне на отбора му.

"Аз, щабът ми и играчите не сме получили нито една от наградите си за последната една година. Срам ме е, само че такова е ситуацията. Говорим непрекъснато с управлението, само че няма безусловно никаква смяна в обстановката ", изясни Стоилов.

"Ако Астана не желае да скапе всичко и още веднъж да се трансформира в дребен тим в Европа, спонсорът би трябвало да откри пари и да възстановява финансирането. Просто би трябвало да извършва обещанията си. Нашите играчи са положителни момчета, само че както си правят почтено работата, по този начин би трябвало да им се заплати заработеното. И страната би трябвало да помогне ", прикани Мъри.

"Знам, че на всички им писна да се приказва за задължения, само че вижте какво прави противникът ни в Лига Европа Спортинг (Лисабон) - пръсна 40 милиона за прехвърляния ", неудовлетворен е Стоилов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР