Изборният резултат води към край на политическата доминация и на

...
Изборният резултат води към край на политическата доминация и на
Коментари Харесай

Луджев: Борисов е шашнат, търси изход

„ Изборният резултат води към завършек на политическата доминация и на ръководството на ГЕРБ и към основна смяна в Народното събрание с влизането на младежи, които преди не са били свързани с политическата система.

 Създава се опция за политическа доминация на така наречен протестни партии “. Това сподели пред БНР историкът проф. Димитър Луджев, вицепремиер в държавното управление на Димитър Попов и министър на защитата в държавното управление на Филип Димитров. 

Той посочи няколко ограничения, които биха прекратили „ мафиотското ръководство на страната “: 

„ Промени в правосъдната система, във Висшия правосъден съвет, в прокуратурата и в следствието, с цел да могат да се стартират следствия за злоупотреби с властта. Персонални и функционални промени в службите за сигурност. Трябва да се разбие административната скица, по която работеше режимът „ Борисов “. 

В предаването „ 12+3 “ проф. Луджев добави: 

„ Бойко Борисов е по този начин ошашавен, че се хвърля безсистемно в една или в друга посока, търсейки излаз за политическата си орис. Това е неговият бабаитски фасон да демонстрира мускули. Но от това проличава боязън. 

С Борисов е завършено... Ако не се създадат промени, той може още веднъж да изплува... Ще го бъде боязън да се кандидатира за президент

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР