Изборите свършиха и всеки си получи заслуженото. В президентството остана

...
Изборите свършиха и всеки си получи заслуженото. В президентството остана
Коментари Харесай

Ива Николова: Къде си ти бе, Радев? А къде е той - Герджиков...

Изборите свършиха и всеки си получи заслуженото. В президентството остана държавен глава - може би единственият в света - погазил Конституцията, сврял под крилото си позорни съветници, разследвани за шпионаж и търговия с въздействие и засечени с неидентифицирани обемисти пликове, подарък от някогашни минтничари.

И още: тропкащ хорце на фона на стотици умряли от ковид поради цялостната несръчност на креатурите му да се оправят със здравната рецесия. Докарващ до просешка сопа изтерзания от ограничавания поради същата тази несръчност бизнес и изнемогващите хора с галактическите цени за ток и газ и зашеметяващите нараствания на цените на най-насъщните артикули.
свързани новини149795преди 7 часа42975преди 18 часа
И още: вкарал страната в невиждан медународен спор с Украйна и Турция; основал свое партийно формирование на двама изцяло оскандалени и дискредитирани и в бизнес и в законов проект аферисти с абили " Харвард " ; обрамчил в непростима операция целия избирателен развой в България, с цел да ръководи еднолично страната и посредством тези свои креатури.

И още: изгубил 500 000 гласа от тези, които го избраха да е президент за първи път, спечелил втория си мандат едвам с 15-20% от гласовете на всички българи, явно към този момент нежелателен от множеството и непотребен на никого, с изключение на на своя табиет да е постоянно на държавна хранилка и палавата си женица, която все си търси кой да я влачи на тил.
свързани новини44900на 22.11.2021
Тоест, къде е Румен Радев в този момент? Там, където са лапачите - на врата на народа.

Пада му се на Румен Радев. Точно по този начин му се пада, тъй като споделил го е народът - алчен г.з глава затрива.

А къде е съперникът му на президентските избори проф. Анастас Герджиков? Там, където е бил. Там, откъдето потегли в тая опорочена до повръщане политическа борба. Там където са умните, интелигентните, цивилизованите хора - ректор на СУ " Св. Климент Охридски ". С общата поддръжка на цялото Общо събнание на Алма матер, че там му е мястото.

Представяте ли си къде щеше да е Румен Радев, в случай че бе отишъл там, откъдето потегли да става президент преди 5 години. Ако не беше тъпотията, а може би и наивността на Нинова и неговата персонална подмолна взаимозависимост от всевъзможни злокобни сили от предишното, в този момент щеше да е пенсионер на опашка за обществени помощи, та най-малко тока на квартирата си да може да заплати.

Изборът на 14 и 21 ноември беше цивилизационен. И както постоянно, у нас цивилизацията не завоюва или, по-точно, завоюва във разновидността " криворазбраната цивилизация ".

Както се споделя, кой каквото прави, на себе си го прави. Лошото е, че в този случай едни българи го предизвикаха на други. Но в последна сметка и те ще схванат какво са създали.

Понеже Радев сподели, че за него има единствено един свят принцип - изтака си платното и си ритна кросното.

Но с това, което се задава в България като икономическа, обществена, здравна, а към този момент и интернационална рецесия, по този начин му се пада. А пък ние какво ли не сме претърпели. 1300 години я е имало тая наша свидна родина преди Радев и след пего отново ще я има.

По-важното е, че след тези избори всеки си отиде на мястото. Радев - в кашите, които забърка. Герджиков - в цивилизацията.

Толкова по въпроса какво ни се случи на президентските, че и на парламентарните избори. Сега някой да не вземе да се оплаква. И никакви причини от сорта на " искахме да стане по-добре, а пък то стана какво постоянно " не се одобряват. Главата, която човек носи на раменете си, не служи единствено да си поставя шапката на нея, а и да мисли.

Ами, да бяхте мислили.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР