Изборите е, че хората са много разделени. Много от лидерите

...
Изборите е, че хората са много разделени. Много от лидерите
Коментари Харесай

Сачева каза какъв кабинет ще предложи ГЕРБ

„ Изборите е, че хората са доста разграничени. Много от водачите на опозицията и самият президент Радев поставиха доста старания в тази тенденция “. Това съобщи пред Българска национална телевизия общественият министър Деница Сачева, която ще е народен представител от ГЕРБ от Добрич.

„ ГЕРБ изрично печели изборите. Един от анализите, които би трябвало да създадем е, че без значение от вълната от ненавист, която бе ориентирана към нас, то ние бяхме ориентирани повече към ръководството на рецесията, а не воденето на предизборна акция “, даде своя прочит на резултатите Сачева.

Какъв кабинет ще предложи ГЕРБ?

В момента се разискват тематики за държавното управление, което ще предложи ГЕРБ. Със сигурност има хора, които са готови за министри и сега са министри, сподели Сачева. И добави: „ Настоящият кабинет няма да бъде още един изцяло, само че сполучливи имена от него ще намерят място в новия. Не сме коментирали моето присъединяване там. Аз избирам да остана депутат “.

Кабинет или избори?

За България е по-добре да има устойчиво държавно управление. Нашето предложение за кабинет евентуално няма да мине, само че ние би трябвало да покажем отговорност, тъй като сме първа политическа мощ, сподели Деница Сачева. Готови сме да бъдем съпротива, както и сме подготвени за предварителни избори. Въпросът е кое е потребно сега за страната, изясни още общественият министър.

„ Трудно е да се каже дали ще има държавно управление или предварителни избори. Това е по този начин, тъй като втората политическа мощ продължава да мълчи ида бъде загадка. Надяваме се, че идващите седмици ще има смяна “, сподели Сачева.

Защо Борисов „ даде ” 10 депутати на Слави?

„ Случаят с тези 10 гласа е политически знак, че не бихме били деструктивна съпротива. Ние сме виновни хора, които мислят за страната. Затова, в случай че не доближат политическа поддръжка за съставянето на кабинет от „ ИТН “, то министър председателят Бойко Борисов сподели, че ще оказваме поддръжка по значими политики, а не непрекъснато “, разясни Сачева.

Относно опцията за сформиране на служебно държавно управление от президента Румен Радев, Сачева разяснява, че той е фокусиран върху президентските избори, само че " има пристрастеност " към служебните държавни управления.

На 11 май следва конгрес на ГЕРб. Предстои да се види какви промени ще има, само че лидерското място е непокътнато. ГЕРБ е обвързван директно с господин Бойко Борисов, тъй че лидерското място в партията не предстои на никакво подозрение, безапелационна бе Сачева.

Кой ще бъде претендент президент към момента не е настояща тематика. Нашите цели са свързани с страната, добави Сачева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР