Изборите бяха насрочени и Гражданско движение Ние идваме! на ПР

...
Изборите бяха насрочени и Гражданско движение Ние идваме! на ПР
Коментари Харесай

Бабикян се появи. Направи зловеща прогноза

Изборите бяха планувани и Гражданско придвижване " Ние идваме! " на ПР специалиста Арман Бабикян, един от бащите на Отровното трио, се появи. Той разкри с кого ще се коалира за вота на 2 октомври.

Имаме неофициални разговри с Политическа партия и Демократична България, само че нищо повече, съобщи пред БНР Бабикян.
-->
Ние самите 4 пъти призоваваме за обединяване и сме безусловно праволинейни, уточни той и добави: " Присъствието вътре е безсмислено, в случай че няма този синергичен развой на хора с еднообразно мислене, с цел да може да се води що годе равностойна борба ".

Ние не сме хора, които участваме в избори, просто, с цел да присъстваме, сподели още Бабикян.

" Когато някой е направил такава поръчка, е добре да го направи с цялото си сърце и с целия си политически разсъдък. Ако остане даже 1% под чертата от тези, които са склонни да гласоподават за разцвет, демокрацията и справедливостта в страната, печели Борисов. /.../ Ако някой в действителност има предпочитание това да се случи, ще преглъща, ще дава обратно и ще даде път на тези, които са знакови имена, с цел да могат да изтеглят най-много електорат. Ако би трябвало, ще се откаже от дотацията си и ще я даде другиму ".

Запитан за какво общността, която представляваше митинга в Народното събрание, се раздели, Бабикян отговори: " Нормално е хората да се разделят по идеологически визии, само че не по главните цели. Този разказ, обвързван с битката с мафията, беше разумно да бъде общо виждане на всички тези хора, без значение къде се намират съгласно идеологическите си визии. Моето недоумение е за какво толкоз мъчно се минава по онази пътека, на която са разпределени бухалките и морковите ".

Идват избори, боят ще продължи по демократичните сили, акцентира той и добави: " Отстрани постоянно има изкушения - постове, пари, бъдещи съдружия. В идващия ред е бухалката и тя се случва ".

" Кампанията към този момент е стартирала, че тъй че най-много до седмица очаквайте някое лице, което ви е познато, да бъде призовано някъде и да дава пояснения ", предвижда Арман Бабикян.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР