Изабела Сейнт Джеймс, известна като едно от седемте гаджета на

...
Изабела Сейнт Джеймс, известна като едно от седемте гаджета на
Коментари Харесай

ТАЙНИТЕ НА PLAYBOY: Хю Хефнър спял със седем жени, но само по тяхно желание 

Изабела Сейнт Джеймс, известна като едно от седемте гаджета на починалия основател на Playboy, разкри пикантни детайлности от живота в имението на ексцентричния магнат.

Джеймс влиза в живота на Хефнър през 2002 година, когато е 26 години, откакто била поканена да бъде една от седемте му приятелки. Въпреки че приела офертата с наслада, в този момент тя признава, че обстановката е била малко странна.

„ Няма да се преструвам или да неистина – беше доста необичайно да бъда част от група от седем девойки, които споделят един и същи мъж. Но хората би трябвало да схванат, че това не е типичната естествена връзка. Той имаше една съществена другарка, която споделяше неговата спалня. Останалите от нас имахме лични спални. Можехме да вършим каквото си желаяме през целия ден. Няколко нощи седмично излизахме по клубове. И по-късно няколко вечери седмично щяхме да имаме опция да бъдем интимни с него, в случай че искахме ", споделя тя.

„ Той в никакъв случай не е влизал самичък в стаята ми “, продължи тя. „ Той в никакъв случай не е спал в стаята ми. Той в никакъв случай не е спал в леглото ми. Никога не съм спала с Хеф, като същински сън. Беше доста непринудена връзка. Беше като част от империята Playboy, машината Playboy. Това не е типично прочувствена или физическа връзка, която бихте имали в една връзка. И със седем приятелки контактът беше в действителност най-малък ", прибавя още тя.

Въпреки че са имали доста независимост, приятелките на Хефнъртрябвало да съблюдават и няколко съществени правила. „ Трябваше да се приберем до 21 часа, по тази причина имахме вечерен час. Хефне искаше девойките да излизат и да купонясват без него. Предполагам, че не искаше да имаме опцията да му изневерим, което води до второто предписание. Не изневеряваш на Хеф. Той ти е гадже, без значение от равнището на фамилиарност. Той приемаше това доста съществено. Трябваше да се отнасяш с почитание. Нямаше другарство с личния състав. Не трябваше да се мотаеш с икономите “, споделя Джеймс.

Въпреки рестрикциите, дамите на Хефнър се радвали на съществени облаги. Те постоянно пътували до екзотично дестинации и срещали някои от топ звездите на Холивуд. Дамите имали и седмична прехрана от 1000 $, гратис здравно обслужване, нова кола, облекла, грим и други

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР