Иво Аръков, коафьорът Венелин Кондаков, топ продуцентът Кирил Кирилов и

...
Иво Аръков, коафьорът Венелин Кондаков, топ продуцентът Кирил Кирилов и
Коментари Харесай

За какво черпи Иво Аръков

Иво Аръков, коафьорът Венелин Кондаков, топ продуцентът Кирил Кирилов и певицата Ина Гаярдо

Звездна компания отпразнува мощно рождения ден на Иво Аръков в „ Dsquared2 “, където атмосферата беше като във модерно клуб от светската топография на Милано.  Юнакът от „ Съни бийч “ получи десетки дарове – от артефакти до парфюми, а до него неразделно грееше приятелката му Габриела. Кодът на вечерта беше черно и златно, като двата паметни цвята преобладаваха освен в стайлинга на гостите, само че и в изисканото меню и даже в коктейлите. Със своята елегантна екстраваганца блесна топ продуцентът Кирил Кирилов, в чиито постановки към този момент взе участие и Аръков. Най-успешният управител в театралното пространство по традиция впечатли в облекла и аксесоари на висшия италиански А тим.   
-->


Рожденикът пък имаше още един мотив за поливане – рубриката  " Топ 10 " в новото предаване на bTV „ Животът по автентичен случай “ с водещ Александра Сърчаджиева. Премиерното ток шоу за истории на известни и редови персонажи, което се нарежда на мястото за „ Мармалад “, беше една от тематиките на празненството. Радост Драганова остава зад кадър, само че очевидно тази позиция не я смущава, защото тя се забавляваше в чудесно въодушевление в „ Dsquared2 “.



Виктор Калев, който на 18 октомври излиза в „ Сълза и смях “ за следващото триумфално зрелище на своя шлагер „ Грамофонът “, също събра червени точки с вродения си изискан. Венелин Кондаков, коафьорът на доста от звездите в развлекателната промишленост, и неговата муза, певицата Ина Гаяардо, пък любопитстваха за подмолни детайлности от комедийния концерт-спектакъл „ Ексклузивна актьорска вечер “, в който Аръков си партнира с Аня Пенчева, Мариус Куркински, Мария Сапунджиева, Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев, Албена Михова... Публиката ще приветства любимците си на 19 ноември в София, на 26 ноември във Велико Търново, на другия ден в Габрово, а на 29-ти в зала номер едно на НДК.  



 

текст под снимки
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР