Ивет Горанова и Стойка Петрова – Кръстева са логичните фаворити

...
Ивет Горанова и Стойка Петрова – Кръстева са логичните фаворити
Коментари Харесай

Ивет срещу Стойка в битката за Спортист на годината |

Ивет Горанова и Стойка Петрова – Кръстева са разумните любимци за победител в анкетата Спортист на годината. Олимпийските шампионки от Токио ще оспорват първото място в обичайна анкета измежду спортните публицисти. Вотът стартира в понеделник и ще продължи до 28 декември.

Според журналиста от вестник „ Сега “ Делян Кючуков Ивет Горанова има леко преимущество. Причината е, че тя добави бронзов орден от международно състезание, до момента в който Стойка Кръстева приключи своята кариера след изключителния триумф в Токио.

„ Ако гледаме чисто спортни достижения и двете са олимпийски шампионки. След края на олимпиадата Стойка не се е качвала на кръга, до момента в който Ивет Горанова отиде на международно състезание и там се пребори за още един орден – разяснява в специфичен диалог за youtube канала Спортната Джунгла Делян Кючуков. - Ако би трябвало да гледаме спортните достижения, Ивет би трябвало да бъде Спортист на годината.



При избора доста постоянно единствено достиженията не са задоволителни. Нашата колегия се въздейства от доста други фактори. Колко даден спорт е по-значим от различен. Кой състезател е по-популярен като име. Не на последно място ги има и лобитата. “

Вижте във видеото по какъв начин Серафим Тодоров е изпреварил Емил Костадинов през 1993-а за Спортист на годината и кой началник на огромна медия е нареждал на своите подчинени за кого да гласоподават.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР