Водещата на Един за друг Мария Игнатова влезе в ролята

...
Водещата на Един за друг Мария Игнатова влезе в ролята
Коментари Харесай

Участничка от Един за друг скочи на Мария Игнатова

Водещата на " Един за различен " Мария Игнатова влезе в ролята на старшина и рано сутринта разсъни всички двойки във вилата на любовта. Крещя им и искаше всички да са пред нея по най-бързия метод. Пернишката двойка Михаела и Венцислав се позабавиха повечко от останалите, като Игнатова видя, че Венци те първа си мие зъбите.

" Веднага оставяй тази четка и идвай, че ще те накарам да изчистиш всички туби в къщата с нея ", извика се Мария, като това не се хареса на половинката му. " Мария в случай че викаше по този начин на мъжа ми в Перник, неприятно й се написа... ", сподели Михаела, след което Венци направи знак, че главата й ще падне, само че всичко бе в кръга на шегата. " А беше добър човек, Мария! ", отговори й Венцислав.

Пернишката двойка се показа най-силно в играта на язовир Въча в Родопите, като бяха най-бързи на трасето и дадоха отговор вярно на 5 въпроса. Така те взеха най-вече пари в сметката си и не престават да са водачи в генералното класиране.

" Аз разбрах, че моя мъж е най-силен ", очарованa е Михаела. " На теб 8 години ти трябваха, с цел да го схванеш ", отвърна й Венци, написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР