Звездните бракове много често предлагат на публиката захаросана холивудска приказка

...
Звездните бракове много често предлагат на публиката захаросана холивудска приказка
Коментари Харесай

Грозната война на звездите: Опити за отвличане и юмруци пред децата

Звездните бракове доста постоянно оферират на публиката захаросана холивудска приказка за щастливи и влюбени хора, които след това стават приказни родители на прелестни деца. Но идва и моментът на изтрезняването и раздялата, последвана от бракоразвод и война за общите деца. 

Така Брад Пит и Анджелина Джоли бяха двойка за образец. Те имат общо шест деца, от които три са осиновени. Звезди още от раждането им, за първите публични фотоси на новородените бяха платени седемцифрени суми в долари. Но двойката се разпадна и стигна до гръмък бракоразвод.

През последната седмица стана ясно, че Джоли прави всичко допустимо да смачка Пит, като за задачата тя даже инструктира децата да не играят, когато са на постоянни свиждания с татко им. Бодигардовете на майката били инструктирани и заплашвани да наблюдават прецизно за възбраната за контакти. Един от юристите на Пит се оплака пред usmagazine.com, че екипът на Джоли ги засипва с тъжби и молби за разяснения. Тактиката на актрисата е да протака процеса, до момента в който в това време дава безкрайни изявленията по какъв начин Пит редовно ѝ посягал, в това число пред очите на децата.

Но тази скица стартира да се пропуква, откакто Шайло, най-голямата биологична щерка на двойката, разгласи, че този месец навършва 18, решенията към този момент ще бъдат нейни и счита да се реалокира при татко си.

Жертва на мръсни номера стана и звездата от сериала " Д-р Хаус " Оливия Уайлд. След като бракът ѝ с английския режисьор Джейсън Судейкис се разпада, стартира войната за двете им дребни деца – Дейзи и Отис. Първоначално Оливия считала, че има съглашение да си поделят времето с децата, които трябвало да завършат образователната година през 2022 година в Съединени американски щати и след това да заминат за Англия. Не по този начин мислел Джейсън, който опитва да ги открадне.

Самата Оливия получава елементарен плик с документи за автограф, до момента в който е на снимачната площадка за следващия си филм. Планът бил да подпише в бързината единодушие децата да изоставен страната. Актрисата се усетила в последния миг и парирала офанзивата, само че това не бил краят, написа Daily Mail. Судейкис пуска тъжба за ниския морал на Оливия.

Там се цитира щерка ѝ Дейзи, която споделя, че по този начин и не може да изгледа нито един филм на майка си, тъй като лентите на Уайлд били цялостни с голи подиуми, а Дейзи била единствено на 10 година Судейкис в допълнение натопил Оливия, че се натискала с гаджето си – артиста Хари Стайлс, пред децата. Когато и това не дало резултат, Джейсън се вдигнал, отишъл в дома на Оливия и набил с юмруци Хари. 

При сходни условия актрисата Хали Бери опитва да отвлече дъщеря си Нала от нейния татко Габриел Обри. Бери желала да води момичето във Франция, където да живее дружно с новия мъж в живота ѝ – артиста Оливие Мартинес. Повод дал злощастен фамилен празник.

Обри цъфнал точно на Деня на благодарността в къщата на Бери. Двамата мъже си спретнали пердах пред очите на детето. В последна сметка Бери не съумява да изведе щерка си от Съединени американски щати.

Тежка и мръсна борба за своите деца трябваше да води и певицата Бритни Спиърс.

При развода си с Кевин Федерлайн тя желае цялостните права. Впоследствие тя се съгласява на взаимно настойничество, с цел да могат децата да виждат татко си, само че не допуска какво ще ѝ се случи. Федерлайн изчаква Бритни за следващ път да се напие до пристъп и нападна. Тя е затворена в психиатрия, а той прибира двете деца. Не го прави напълно безкористно. Пуска тъжба в съда с рекламация богатата и безотговорна Бритни да му заплаща великодушна прехрана. Певицата се съгласява да заплаща по 40 хиляди $ месечно, с цел да ги вижда. 

Фризьорката Тамека Фостър забогатява, като съумява да оплете рапъра Ъшър. Двамата се женят и Тамека ражда две деца, само че тя имала и други проекти. Завежда дело за бракоразвод, като в това време се оплаква, че тя и децата постоянно ядат пердах, а рапърът мърсува с детегледачката. Делото се проточва цели три години. На Ъшър му писва и безусловно купува Тамека. Фризьорката получава къща в съседство с някогашния си, лъскава кола и купчина пари. Моментално не помни за недоволствата от тормоз и побой. 

В същински призрачен сън се трансформирал бракът на Мелани Браун, по известна като Мел Би, от момичешката тайфа " Спайс Гърлс ". Тя се омъжва за продуцента Стивън Белафонте и му ражда щерка Мадисън. Детето още не било навършило годна, когато Стивън почнал всекидневно да пребива Мел. Тя взема решение да избяга, само че тогава с смут схваща, че мъжът ѝ е оставил банковата ѝ сметка на нула. Принудена е да избяга при майка си и да живее в нейното бунгало. Белафонте се съгласява да ѝ даде детето, в случай че тя отдръпна всички тъжби против него. За " услугата " желае 350 000 $ на ръка и по пет хиляди $ на месец за прехрана. Мел заплаща и получава детето. 

Кошмарна била борбата и на Шарън Стоун за родителските права на сина ѝ Роан с втория ѝ брачен партньор Фил Бронстейн. Актрисата получава призовка незабавно след премиерата на паметния ѝ филм " Първичен инстинкт ". Обвиненията били за невисок морал и увреждане ползите на детето.

Съдията попитал дребното дете дали е наясно, че майка му взе участие в сексфилми, и за образец е дадена сцената с кръстосването на краката. " Опитах се да обясня, че в действителност аз не се чу*ам с Майкъл Дъглас. Това е филм, ние вървим на работа, играем си функциите и така нататък, само че по този начин и никой не ме чу ", споделя тя пред People. Отнемат ѝ детето и Шарън стопира да се храни. Спасяват я в последния миг, като я одобряват в болница и я поставят на системи. Но в никакъв случай не получава правата над сина си, през днешния ден към този момент възрастен мъж.

Цели два тежки развода и същински войни за деца има артистът Чарли Шийн. Познатият като чичо Чарли от сериала " Двама мъже и половина " първо бил женен за Дениз Ричардс, от която има две дъщери. Пристрастен към алкохола и секса с проститутки, бързо завършва брака си.

Дениз спечелила с лекост делото, а Чарли бил наказан да заплаща солена прехрана. През 2021 година, когато и второто му дете навършва 18 година, той сметнал, че се е издължил. Не по този начин мислела Дениз, която завежда иск към този момент пълнолетните деца да не престават да получават пари. Шийн има още един брак – с Брук Мюлер, от която има близнаци. Чарли взема решение да ѝ бие шута и това изглеждало елементарно, защото Мюлер била наркоманка, която съвсем не изтрезнявала. Но тя изненадващо контраатакувала и извикала полиция в дома на Чарли. Там сащисаните служители на реда разкрили, че грижите за децата били поверени на две проститутки, наети от артиста, напомня " Тепеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР