Ивестният холивудски актьор Джак Никълсън вероятно никога повече няма да

...
Ивестният холивудски актьор Джак Никълсън вероятно никога повече няма да
Коментари Харесай

Лошо. Джак Никълсън не напуска дома си

Ивестният холивудски артист Джак Никълсън евентуално в никакъв случай повече няма да взе участие във филм. Въпреки че се отдръпна от обществеността през 2010 година, публиката се надяваше, че скоро ще го види още веднъж. 

Близки другари на артиста споделят, че се опасяват, че той страда от деменция.

84-годишният Никълсън прекарва " тъжни, последни дни " във вила в Бевърли Хилс и е физически добре, само че не и душевен, написа Radar, цитирайки неназовани източници.

Още през 2018 година източници заявиха пред Radar, че Джак Никълсън се отдръпва от актьорството заради загуба на паметта.

Източникът тогава сподели: " Има просто пояснение зад решението му - това е загуба наизуст. Джак има проблеми с паметта и към този момент не може да си спомни репликите, които са му подадени ".

" Джак и аз сме другари от години и той въобще не излиза от вкъщи си. Синът му и щерка му се грижат за него. Физически е добре, само че душевен не. Наистина е тъжно да видиш артист като Джак да си отива по този метод ", сподели другар на артиста пред " Radar Onlinе ".

Актьорът, спечелил три " Оскар " -а в кариерата си, има пет деца. Сега прекарва по-голямата част от времето си с щерка си Лорейн и сина си Рей, които живеят наоколо до него.

Последният филм, в който Джак Никълсън взе участие, е сантименталната комедия от 2010 година " Откъде знаеш " с присъединяване на Рийз Уидърспуун и Оуен Уилсън.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР