Ивелин Попов напусна Левски по взаимно съгласие, обяви клубът. Раздялата

...
Ивелин Попов напусна Левски по взаимно съгласие, обяви клубът. Раздялата
Коментари Харесай

Ивелин Попов сменя Левски с Ботев

Ивелин Попов напусна " Левски " по взаимно единодушие, разгласи клубът. Раздялата е ненапълно изненадваща. Попов, който е младеж на " сините ", само че бе напуснал клуба в ранна възраст, се завърна на " Герена " напролет на м.г. по гледище на Станимир Стоилов.

Вчера той стартира като титуляр против " Ботев " (Враца), а след почивката бе сменен от Асен Чандъров. Дни по-рано той влезе като промяна в първия конфликт от Лигата на конференциите против " Апоел " (Беер Шева), като в края на срещата удари греда.

" Ръководството, спортно-техническият щаб, футболистите и чиновниците на ПФК Левски благодарят на Ивелин Попов за всеотдайността със синия екип и му пожелават доста здраве, персонални и професионални триумфи ", гласи известието на " Левски ".

Нападателят изигра 37 мача за " Левски " във всички шампионати. Бившият национал вкара пет гола и направи шест асистенции.

По непотвърдена информация Ивелин Попов ще се причисли към " Ботев " (Пловдив), който още няма победа от началото на сезона. Промяната скоро ще бъде официализирана. Предполага се, че под тепетата му е обезпечено повече игрово време - повода да си тръгне от " Левски ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР