Ивайло Русчев, съсобственик и управител на Тандем-Попово“ ООД: Целта ни

...
Ивайло Русчев, съсобственик и управител на Тандем-Попово“ ООД: Целта ни
Коментари Харесай

Тандем-Попово прави продукти с вкус на домашно стопанство

Ивайло Русчев, съсобственик и шеф на „ Тандем-Попово “ ООД:
Целта ни е да произвеждаме артикули с усет на домашно стопанство, с качество и сигурност на модерно произвеждане
Лидл България дава небосвод освен на българския, само че и на европейските пазари

„ Тандем-Попово “ работи над 20 години на българския пазар с пресни меса. За компанията се трудят близо 150 души, които съставляват към 100 фамилии, ангажирани с индустриалната активност, преправка, пакетаж, превоз, маркетинг и дистрибуция. Производствената база на Тандем-Попово ООД се намира в село Дриново, община Попово в област Търговище.

Продуктите на компанията се отличават като качество на суровините, които употребяват, както и с сигурността при индустриалния развой. Компанията има FSSC 22000 - интернационален стандарт за ръководство на сигурността на храните. Основна цел при предлагането на даден продукт е съотношението качество-цена, като в някои случаи качеството даже превъзхожда критерия цена, споделя Ивайло Русчев.

С Лидл България работят от 2011 година, съвсем от стъпването на компанията на пазара у нас, споделя той. „ Партньорството с Лидл България може да бъде разказано с доста разнообразни думи, само че евентуално най-прецизните са динамично и новаторско. Такова е развиването, което ние като производител търсим в един сътрудник. Динамиката повдига доста въпроси в процеса на работа, като в търсенето на отговорите им се ражда напредъкът и развиването на нашите компании. Друг определящ съставен елемент за развиването като цяло, а в частност нашето, е опциите и хоризонтът, които Лидл България показва пред продуктите ни освен на българския пазар, само че и на други европейски пазари “, споделя Ивайло Русчев.

За Лидл България доставят прясно месо и месни заготовки от свинско месо, говеждо, младо телешко месо, Black Angus мраморно говеждо от Съединени американски щати и агнешко. Артикулите, които оферират в непрекъснатия подбор на веригата, са повече от 35, а дружно с тези, които доставят за акционни интензивности, общият им брой доближава 60.

В предприятието се употребяват модерни технологии на произвеждане, като голяма част от средствата се влагат в машини от ново потомство, автоматизация и оптимизация на индустриалните процеси на всяко звено. Спецификата на някои продукти постанова да бъдат създавани или дооформяни ръчно, само че над 80% от индустриалните процеси са автоматизирани.

Основна част от оптимизацията с и с грижа за околната среда е потреблението на електрическа енергия, която на 100% е създадена от възобновими източници. Това, дружно с намаляването на употребяваната пластмаса в опаковките, са съществени цели за производството на компанията.

Крайната цел на „ Тандем Попово “ остава производството на артикули, които на усет припомнят на тези от домашно стопанство, а на качество и сигурност - от модерно произвеждане. „ Небцето на всеки човек е самобитен портал към разнообразни светове. Разнообразяването с същинска, домашно приготвена и качествена храна е това, което кара човек да се усмихне. Храната въпреки всичко, с изключение на нужда, е и страст, и прекарване “, обобщава Русчев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР