Ивайло Иванов спечели сребърен медал на Европейското първенство по джудо

...
Ивайло Иванов спечели сребърен медал на Европейското първенство по джудо
Коментари Харесай

Иванов: Дадох всичко от себе си – доволен, щастлив и благодарен съм

Ивайло Иванов завоюва сребърен орден на Европейското състезание по джудо в категория до 81 кг през вчерашния ден. На континенталния конгрес в Прага той не съумя да се оправи само със съпротивата на европейския първенец за младежи под 23 години Тато Григалашвили от Грузия. Ето какво показа Иванов в обществените мрежи след триумфа си.

“С времето се научих да одобрявам и загубите, и успехите малко по-спокойно. Ивайло отпреди 2-3 години щеше да се ядосва, да разяснява бурно, да търси повода за “загубата” на златния орден.

Днес аз просто завоювах среброто, любувах се на момента, бях в добра форма, през целия ден имах и други персонални страсти и проблеми в главата си, само че в действителност дадох всичко от себе си. И съм удовлетворен, благополучен, признателен. Защото това, което сме постигнали, е плод на доста труд, ограничения и битка. Всеки ден. И в пандемията, и в “нормалното” време, и когато децата са ми заболели и мен ме няма, и когато не мога да се виждам с околните, с цел да ги опазя. Този орден си го заслужих и съм признателен. Другия път нека е с различен цвят:)

И тези думи не значат, че одобрявам и съм удовлетворен от загубата и няма да се боря за злато, само че човек би трябвало да прави оценка и по-малките неща в живота си по пътя към върха.

Благодаря на всички за поддръжката, той е за вас.”

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР