Ивайло Гюров ще отпразнува 30 години на сцена на 30

...
Ивайло Гюров ще отпразнува 30 години на сцена на 30
Коментари Харесай

Ивайло Гюров празнува 30 г. на сцена с концерта "Чуйте сърцето ми"

Ивайло Гюров ще отпразнува 30 години на сцена на 30 март в Зала " България ", а този празник съответствува и с неговият 50 годишен празник.

Концертът се споделя " Чуйте сърцето ми ", тъй като оперният артист желае хората да не помнят за всичко и да чуят в действителност гласа му. В предаването " Тази неделя " той описа, че постоянно си прави равносметка какво се е случило, по какъв начин може да усъвършенства пеенето си.

Ивайло е трето потомство музикант, дядо му е бил в Софийската филхармония, чичо му и татко му са били музиканти, майка му е певица.

Гюров може да пее няколко стила, само че любовта му към оперното пеене се заражда по рекомендация от негов учител.

Ивайло има достойнството да пее на една сцена с Йорданка Христова и показа, че и до през днешния ден работят дружно. Научил е доста неща от нея и я почита доста като човек и другар.

Много време Ивайло Гюров е прекарал и в Америка. Спирал е тока, до момента в който е пеел на сцената, само че все пак е продължавал да пее и е запазвал успокоение. Певецът е бил доста добър другар и с „ неприятните момчета “ на прехода, сприятелил се е с доста от тях и не са имали проблеми. Може да пее и поп – фолк, сръбска музика.

Ивайло съобщи, че постоянно където и по света да е пял, на всички места е пишело, че е от България и е доста горделив от това.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР