Ивайла Бакалова за пореден път нападна лидера на ГЕРБ Бойко

...
Ивайла Бакалова за пореден път нападна лидера на ГЕРБ Бойко
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова в атака! Ново признание за Борисов

Ивайла Бакалова за следващ път атакува водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Бойко Борисов Влади Горанов не познава, че по какъв начин да познава мен. Това към този момент е много комично. Да, познавам Бойко Борисов. Не сме в близки връзки сигурно, през годините съм взела участие в някакви акции за деца на починали чиновници на Министерство на вътрешните работи и по-скоро сме се виждали по работа.
-->
Това сподели в студиото на Euronews Bulgaria Ивайла Бакалова, „ Мис България 2001 “ и водещ очевидец по делото „ Барселонагейт “.

Борисов на моменти не познава и доста близка част от неговото семейство, тъй че не се удивлявам и по никакъв мотив това не ме наскърбява. Да не ме познава Бойко Борисов може би не е по никакъв начин неприятно.

Казала съм задоволително по „ Барселонагейт “ в качеството си на очевидец.

Познавам Борислава Йовчева, само че това ще е всичко, което ще кажа за нея, тъй като не желая да попреча на следствието. Не мога да кажа заради разследването дали тя ми е показвала тест за бащинство на детето й, както и по какъв начин се е сдобила с къщата в Барселона.

Аз и целият български народ желаеме да разберем какво тъкмо се е случило. Надявам се целият български народ да получи чувство за правдивост.

Според мен следствието не цели да откри дали Борисов е татко на това дете. За мен това е ясно и спирам до тук. По-скоро какви пари са се вземали от държавни средства, с цел да се грижи за това дете.

Не се опасявам, тъй като нямам никаква взаимозависимост. В момента търсят видеа, да видят какво могат да изкарат за мен. Търсят мъже, клипчета, няма по какъв начин да ги намерят, моите мъже са обществено известни, от двама от тях имам деца. 

Да, господин Борисов, обикновено беше 2 година да си дадете имунитета - вие си имахте прокуратура. Сега, когато нямате прокуратура, не си давате имунитета. 

След показанията ми в прокуратурата, в ресторанта на мъжа ми служители на реда направиха инспекция по сигнал от 2010 година за владеене на противозаконни птици. Моят мъж се занимава с развъждане на птици от години и всичко е законно. Нямаме никави терзания, само че това е отново " чук, чук, внимавайте какво вършиме, имате бизнес ". Аз не желая да мълча. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР