Ивайла Бакалова се покри от социалните мрежи и светския живот

...
Ивайла Бакалова се покри от социалните мрежи и светския живот
Коментари Харесай

След ареста на Весо Брадата: Любовницата му Ивайла Бакалова пое бизнеса му

Ивайла Бакалова се покри от обществените мрежи и светския живот след ареста на обичания й Веселин Денков, прочут с прякорите Весо Брадата и Весо Воденицата, разбра HotArena.

Бившата носителка на короната „ Мис България “ не разгласява и фотоси в инстаграм и фейсбук. Единствено прави изключение за заведенията за хранене на любовника си.

„ Уикенд “ научи, че моделката на процедура е поела управлението на заведенията. Тя върви всеки ден в кръчмата и персонално надзирава бизнеса. Припомняме, че Весо Брадата беше арестуван на 1 септември на Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина, прибирайки се от отмора във Франция и Италия. Заедно с него бе Ивайла Бакалова и щерка й Рая.

Тези дни смуглата хубавица наруши мълчанието си, като разгласява клипче от един от заведенията за хранене на обичания си. В късото видео се вижда по какъв начин сервитьорът носи храната на клиентите, а Бакалова върви по него и снима, несъмнено, отбелязала е мястото, като се надява по този начин да притегли клиенти. Според осведомени, сега Ивайла движи всички финансови каузи на задържания си обичан.

Неговите заведения за хранене са едно от най-оборотните в столицата от години и контрола не трябва да бъде изпускан.

Припомняме, че съгласно проверяващите Денков е апетитен за главатар на лихварската тайфа на Ивайло Георгиев - Пифа от столичния квартал „ Люлин ", която от години тормози хората в региона. Смята се, че Брадата дълго време е работел с пари на Васил Божков, като с тях отпускал заеми. Освен това Денков е обвиняем дружно с Иво Масларов поради изнудването на Станка Марангозова, която беше убита през октомври м.г. Масларов е упрекнат като гарант на покушението, само че се търси от Интерпол.

Докато Весо Брадата лежи в ареста с неразбираема орис, смуглата варненка чевръсто върти заведенията за хранене му, които очевидно са в сигурни ръце, а през свободното си време Бакалова пътува из страната. Заради пандемията някогашната Мис България се принуди да размени първокласните си околосветски пътувания със забележителности в България. Ако до през вчерашния ден хубавицата превъзнасяше Дубай и живееше там, в този момент споделя страсти от родината. „ Един приказно хубав ден от есента... Топлина и успокоение - това усетих тук. Магията на природата... Съвършенство, естетика и единение “, написа Ивайла за едно от най-старите ни светилище – Бегликташ край Приморско.  Брюнетката призна, че мястото се е трансформирало в новата й обич. Красавицата е решила да отмори през уикенда на светилището и призна, че е получила душевно умиротворяване.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР