Иван Янчев е подал оставка като областен координатор на Има

...
Иван Янчев е подал оставка като областен координатор на Има
Коментари Харесай

Трус в ИТН! Ключов областен координатор метна оставка: Огорчен съм! Третират ме неадекватно

Иван Янчев е подал оставка като регионален координатор на „ ИТН “ – Плевен. Това излиза наяве от негова обява във Facebook, оповестява plevenutre.bg.
Янчев отбелязва, че напуща с „ оскърбление, облекчение и признателност “, а решението му идва след известна поредност от случки, които назовава „ вътрешнопартийни “.
Ето какво написа Янчев:
Скъпи другари!
Този пост ще бъде по-дълъг от тези, които нормално споделям с вас, само че го смятам за значим и благодаря на всеки, който отдели от времето си, с цел да го прочете.
Редно е да споделя с вас значимо решение, което взех неотдавна, само че премислям от дълго време.
Решението ми е политическо и това в допълнение ме задължава да бъде по този начин споделено – обществено.
След известна поредност от случки, които ще нарека вътрешнопартийни, взех решение да подам оставка като регионален координатор на Политическа партия “Има подобен народ ”, Плевен.
Ще бъда оптимално прям: напущам с оскърбление, облекчение и признателност!
Политическа партия “Има подобен народ ” е идея! Партията ни е неповторим политически феномен на родната сцена! Всички, които останахме да работим след поредицата видни и не толкоз видни удари от предатели и хора, водени от користни цели, нас ни напуснаха и персони, които просто не бяха съгласни с това по какъв начин се ръководи партията! Аз съм от вторите! Не смятам себе си за изменник, потвърдено не съм бил, имам вяра, че няма и да ми се наложи! Вътрешнопартийните случки, както ги нарекох нагоре, минаха лимита ми на толерантност и взех решение да се отдръпва. Аз съм един от вас, доброволец в политическия живот на партията ни и непринудено приключвам партийната си принадлежност! Оставам другар на всички, с които ме срещна Има Такъв Народ, гордея се, че ви познавам и съм подготвен да се отзова, в случай че ви дотрябвам в миналото, някъде. Отказвам, обаче, да бъда партиен “изборджия ” и да бъда третиран единствено като подобен и то извънредно несъответстващо. Знам какво мога и знам какво съм дал, научих доста и това е скъпо! До тук за огорчението, което изпитвам, детайлите оставям за себе си и тези, които са го провокирали.
Тъй като тези вътрешнопартийни случки не се случват от през вчерашния ден, а от самото ни начало на битие в правния мир на Република България като политическа партия, то напълно естествено е да изпитвам облекчение, че това към този момент не е мой проблем. С каквото съм могъл съм оказал помощ и то със сърце, безкористно и същински! Не бих си разрешил да ви излъжа, по тази причина споделям с вас това, което смятам че е редно да бъде споделено, а и това е истината, нашето верую!
Накрая, само че не на последно място, изпитвам признателност! Благодарен съм на живота, че ме срещна с всички вас, признателен съм за добития опит, признателен съм за споделените страсти и за положителните, и за неприятните, признателен съм на враговете, които “спечелих ” по пътя! Благодаря, обаче, най-много на фамилията и приятелите ми, че търпите и подкрепяте политическата ми кариера! Прекланям се пред вас и от сърце ви благодаря, обичам ви!
Редно е за край да споделя и още нещо значимо: не съм политически бродяга! Не съм последовател на пеперудените придвижвания и прескачането от партия в партия. Сега съм безпартиен, само че ще продължа да бъда политически деен. Имам тактика и не преставам да имам политически фантазии и упоритости! От 2019-та година (моето политическо начало) генерирах и отговорности към хората, чийто избор съм бил. Със своето държание най-много се старая да не предавам вас! Вие сте моя мотор, моята упоритост, виновен съм най-много единствено пред вас и до момента в който ви има няма да се отхвърлям! Детайлите, тактиката и проектите ми за бъдещето също ще ви споделя на следващ стадий.
Благодаря ви за вниманието, благодаря ви и реверанс! За мен постоянно е чест!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР