Иван Узунов коментира в ефира на bTV участието си в

...
Иван Узунов коментира в ефира на bTV участието си в
Коментари Харесай

Иван с първи думи след Сървайвър, разкри най-големия стратег

Иван Узунов разяснява в ефира на bTV присъединяване си в " Survivor: Скритият кумир ". Оказа се, че лекарят от Благоевград е гледал единствено първите два-три епизода на риалитито, тъй че излъчените фрагменти бяха оригиналност за него.

„ Не обичам да се виждам в профил и по тази причина не знам какво е излъчено. Всъщност аз бях един от най-неподготвените участници, защото бях гледал единствено един български сезон на риалитито и един американски. Някои са гледали над 40 сезона “ – показа Иван пред Деси Стоянова.

„ Не скърбя за нищо, единствено ненапълно за отпадането на Маги, тъй като ми беше доста симпатична. Тя бе доста борбена в игрите, разбирахме се добре с нея. Тя беше по-избухлива и Йоана и Борислава се опасяваха от нея “ – разяснява пластичният хирург.

Той дефинира Зоран като най-големият пълководец от всички, само че не утвърждава държанието му.

„ Никой не ме е ругал толкоз, колкото той. Казах му, че не вярвам в него и той се настрои срещу мен, станах негова цел. Мисля, че Йоана и Борислава ще са с него до един миг “ – проучва Иван Узунов.

Относно околните си връзки първо с Александра, а по-късно и с Мила, Иван показа: „ Симпатии и другарски връзки – да. Гледайки в този момент фрагментите, може би е имало по-голяма непосредственост, само че нищо повече. На острова бяхме некъпани, мръсни, уплашени. Там си като на изгнание. Нямаш информация за външния свят, коя дата е, какъв брой е часът и така нататък Веднъж попитах един оператор какво е ял, просто желаех да проведа някакъв диалог, и той отговори „ Съжалявам, нищо не мога да ти споделям “.

След завръщането в България Иван прекарва 2-3 седмици със фамилията си.

„ Опитах се да трансформира отношението си към тях, може би малко и аз се трансформирах, само че човек бързо се връща към старите си навици. Когато се завърнеш от риалитито, виждаш, че животът си тече по същия метод “ – заключи Иван.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР