Иван Печорин, управляващ директор на Корпорацията за развитие на Далечния

...
Иван Печорин, управляващ директор на Корпорацията за развитие на Далечния
Коментари Харесай

ПОРЕДЕН ИНЦИДЕНТ: Руски топ мениджър е изпаднал от лодка в движение, откриха го мъртъв

Иван Печорин, ръководещ шеф на Корпорацията за развиване на Далечния изток и Арктика (KRDV) за авиационни действия, e умрял при трагични условия в Приморие. Вечерта на 10 септември, събота, край нос Игнатиев на остров Руски, той пада от лодката в придвижване. В продължение на два дни спасителите търсят мъжа в морето покрай бреговата линия - за жалост той е открит мъртъв. Това удостовери източник на VL.ru, осведомен със обстановката.

Според VL.ru тялото е открито през днешния ден, 12 септември, покрай село Береговое, на противоположната страна на Амурския залив. От КРДВ се въздържаха да разясняват събитията към случая, само че потвърдиха за гибелта на собствен сътрудник.

„ На 12 септември 2022 година стана известно за трагичната гибел на нашия сътрудник Иван Печорин, ръководещ шеф за авиационната промишленост на Корпорацията за развиване на Далечния Изток и Арктика. Смъртта на Иван е непоправима загуба за другари и сътрудници, огромна загуба за корпорацията “, означават представители на компанията.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР