Иван и Андрей си припомниха доброто старо време и разказаха

...
Иван и Андрей си припомниха доброто старо време и разказаха
Коментари Харесай

Иван и Андрей разказаха как се е родила идеята за Сблъсък

Иван и Андрей си припомниха положителното остаряло време и описаха по какъв начин са основали едно от най-емблематичните излъчвания - " Сблъсък ".

" Идеята идваше от една обичана имитация на татко ми, че няма нищо по хубаво от един величествен скандал и аз споделих на Иван, че някакви хора би трябвало по някаква причина да се карат. После на него му хрумна форматът това се случва в боксов кръг. От пръв взор ще стане разпознаваемо, си помислихме тогава ", описа Андрей в ефир.

Иван показа, че надали в този момент може да се върне " Сблъсък ", тъй като тогава силата е била друга, изказът и държанието са вървели по ръба на допустимото: " Живеехме един доста занимателен живот. Целият екип бяхме на един ум, доста се смеехме, доста се радвахме на всеки един миг. Бяхме доста разкрепостени, имахме доста свободен език, прекомерно свободен в някои моменти ".
свързани новини7099на 04.02.2022
Те описаха и за сериалите, в които вземат участие като продуценти. На 24 февруари в 20:00 ч. стартира " Мен не ме мислете ". А вторият сезон на " Съни бийч " дава обещание да е по-добър и от първия.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР