Иван Христов и Ирина Тенчева вече се наслаждават с вино,

...
Иван Христов и Ирина Тенчева вече се наслаждават с вино,
Коментари Харесай

Ирина Тенчева: Ковид шокира децата ни!

Иван Христов и Ирина Тенчева към този момент се любуват с вино, че най-сетне са у дома след незабавния болничен престой поради тежък ковид, показа Ирина в обществените мрежи.

Двойката получи тежки затруднения на 7-ия ден от болестта и това наложи престоя им в Софиямед, където прекараха още 10 дни.

Днес си казахме сбогом с доктор Зарчева и с превъзходния ѝ екип от БОЛНИЦА СОФИЯМЕД - БЛОК 2, етаж 2. Ежедневните срещи с Човеците, които тя е събрала в медицинския си dream team бяха най-приятните моменти от денонощието ни през последните 10 дни. Вирусът C-19 смачква освен физиката ти, само че също по този начин увереността ти, че нещо зависи от теб или от някой.

На фона на физическото страдалчество, неизвестността, тоталния безпорядък в главата, в дома ти, в фамилията... си представете по какъв начин:Всеки ден, всеки един санитар, здравна сестра, асистенти, лекари с най-различни специалности и опит намират дума, усмивка и жест, с които без непотребна поезия да ти покажат, че всичко, което се случва е обикновено и че би трябвало да си дадем време, време и по-широки хоризонти на мисълта, по-широки от този миг...

Прекрасни хора, пожертвам да пропусна някой, по тази причина няма да изреждам, само че от името на Иван, от мое име и от това на децата ни (които за 2 седмици пораснаха с година) желая да ви кажа три неща:

1. Вие сте велики! Поклон и признателност!

2. Животът е колело и имам вяра, че в миналото някак ще можем да върнем към вас силата, която получихме!

Дано да е в благополучен миг от живота ви

.3. Бъдете здрави и каквото и да се случва, апелирам ви, в никакъв случай не губете ОНОВА нещо, което ние виждаме в очите ви над маската и което ви трансформира от хора с здравно обучение в ЛЕЧИТЕЛИ И ВДЪХНОВИТЕЛИ.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР