Иван Хиновски обяви вчера, че напуска Има такъв народ (ИТН), ...

Иван Хиновски обяви вчера, че напуска Има такъв народ (ИТН),

Няма случайни хора в енергетиката, ИТН оборват Хиновски

Иван Хиновски разгласи през вчерашния ден, че напуща " ИТН " (ИТН), като изясни, че не утвърждава политиката на партията през последните месеци в региона на енергетиката и лансирането на инцидентни лица на виновни позиции.

„ Това е негов персонален избор и по никакъв метод не можем да спрем хората, когато вършат персонален избор. Повече се развличам с претекстовете на подобен вид персони и хора, които нощес взеха решение, че нещо не е наред с стратегиите в партията. Снощи взеха решение, че в енергетиката сме слагали инцидентни хора “, разяснява по този мотив депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов.

„ Всеки е свободен да вземе решението си. Това демонстрира, че в нашата партия има народна власт и всеки е свободен да прави това, което реши. Щом Хиновски е решил по този начин, пожелаваме му триумф “, сподели още Балабанов.

По думите му такива обстановки даже са оздравителни за партията. „ В борба хората с лидерски качества се демонстрират и отстояват позициите си. В момента парламентарната ни група е с 19 души макар бруталния напън, който не престава. Всички сега се държим като тим “, сподели още депутатът.

Той посочи, че Хиновски не е бил депутат в 47-ото Народно заседание.

По думите му Кирил Петков не престава с опитите си да „ донапазарува “ няколко души, с цел да си обезпечи кворум. „ Лошото е, че продължаваме да имаме един министър-председател в оставка, който се е самозабравил. Срамно е държанието и неуважението към институциите изключително към президентската “, счита Станислав Балабанов.

Източник: standartnews.com


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg