Иван Гешев сякаш се събужда от някакъв сън, сякаш преди

...
Иван Гешев сякаш се събужда от някакъв сън, сякаш преди
Коментари Харесай

Лозанов отсече! Думите за Гешев

Иван Гешев като че ли се разсънва от някакъв сън, като че ли преди е бил под наркоза. Тези следствия „ на трупчета ”, значи, въпреки всичко са текли, с цел да може той да има нещо, което в този момент да извади.

Това съобщи някогашният ръководител на Съвет за електронни медии Георги Лозанов в предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS малко откакто отстраненият основен прокурор Иван Гешев излезе със свое обръщение в обществените мрежи.
-->
Журналистът Асен Генов счита, че Гешев очевидно се разделя с кариерата си на правист, само че в този случай той вади неща, които не би трябвало да вади. „ Прокурорската му кариера очевидно се провали, да забележим политическата. Ако той влезе в политиката на фона на българското знаме и на флага на Европейски Съюз, България има потребност от проевропейски политици ”, сподели Генов.

„ Добре пристигнал на сътрудника Гешев в youtube. Той четеше от аутокю, не сподели какво ще прави, само че даде поръчка, че няма да остави нещата по този начин ”. Това съобщи Асен Генов в коментар на изказването на Гешев.

Според Георги Лозанов като че ли „ На него не му имат вяра през цялото време. Колко хора му имат вяра? Той има модел на държание, който се възпроизвежда и в заместниците му. Това бе прокурор, влезнал с огромен обществен скандал на поста основен прокурор, този скандал продължи ”, добави Лозанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР