Иван Ченчев от БСП и Искрен Митев от Продължаваме промяната“

...
Иван Ченчев от БСП и Искрен Митев от Продължаваме промяната“
Коментари Харесай

Ври и кипи в НС! ,,Промяната“ в лют спор с БСП за Божанков: Имахте един млад човек, а го изгонихте

Иван Ченчев от Българска социалистическа партия и Искрен Митев от „ Продължаваме промяната “ влязоха в пикантен спор от парламентарната естрада за младия Божанков и машините „ мадуровки “. Това стана, откакто на второ четене бе подложен Законът за налозите върху приходите на физическите лица с вносител Министерския съвет.

Имахте един младеж във вашата група, а го изгонихте. Всичко си има цена, господин Ченчев. Младите хора от Българска социалистическа партия са срещу войната в Украйна. Така Искрен Митев от Политическа партия влезе в спор с представителите на Българска социалистическа партия по текстовете на закона за налозите върху приходите.

Не може да се дава гратис оръжие за Украйна, а да не желаете да има безвъзмездни учебници. Тази теза пък разви Георги Свиленски.

Искрене, никой не е изгонил Божанков. В политиката си има правила. Божанков е на 32 години, а и никой не разбра какво казваш. Не знам дали хартиената бюлетина ви е проблем, само че ви е проблем, в случай че няма код, сървър и машини „ мадуровки “, сподели Ченчев. Той продължи да приказва на Искрен Митев на „ ти “ макар забележките на председателстващия Никола Минчев, тъй като се надявал, че Искрен Митев му е другар.

От Българска социалистическа партия са съгласни с концепцията на Костадин Костадинов от „ Възраждане “ да има особено ведомство по проблемите на младежта, тъй като демографският проблем е най-сериозен за страната ни.

Познавам хора, които се възбуждат от данъчни закони, до момента в който вършат деца, сподели пък Любен Дилов, като напомни и ергенския налог от предишното.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР