Ива Софиянска, която е рожденичка, втрещи мрежите с неочаквани снимки..

...
Ива Софиянска, която е рожденичка, втрещи мрежите с неочаквани снимки..
Коментари Харесай

Ива Софиянска втрещи! Изненадата

Ива Софиянска, която е рожденичка, втрещи мрежите с непредвидени фотоси.. Щерката на Стефан Софиянски стана на 36 години, само че посрещна празника си непретенциозно и в фамилен кръг.

Тя пусна фотография с тортата като благодари за пожеланията на всички и ги " ориса " на същото. Мнозина от потребителите обаче останаха като гръмнати от шокиращата смяна на Ива Софиянска - Божкова.
-->
Съпругата на Антон Божков, сина на Васил Божков, постоянно е била брюнетка с много къса коса. Е, през днешния ден е цялостната диаметралност - с дълги и руси коси. На фотото Ива е с тъмни очила и по тази причина не се вижда дали си е правила някакви по-сериозни корекции по лицето, само че като цяло тя е неразпознаваема.

" Леле, хубаво, че прочетох от горната страна името й, другояче нямаше да я позная и за милион $. Много е друга, само че дали си е правила нещо, или просто е остаряла... Да смъкна очилата, та да я забележим ", разясняват консуматори в нета.

Ива Софиянска и Антон Божков от дълго време заобикалят да се появяват в общественото пространство, изключително откакто свекърът й си потегли от България и се реалокира да живее в Дубай след множеството кавги.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР