Ива Софиянска-Божкова за пореден път остана без работа, писа Уикенд.

...
Ива Софиянска-Божкова за пореден път остана без работа, писа Уикенд.
Коментари Харесай

Рачков остави снахата на Васил Божков без работа! Тя се депресира и отиде на шопинг в Лондон

Ива Софиянска-Божкова за следващ път остана без работа, писа „ Уикенд ”. През есента на 2020 година репортерката бе отстранена от Нова тв поради свекъра си Васил Божков. Щерката на Стефан Софиянски изкара към година като безработна, което не е проблем за нея, и тази есен се върна на бял кон в малкия екран.

Ива стана част от екипа на „ Забраненото шоу на Рачков ”, само че предаването изкара единствено 3 месеца и последният му брой бе в новогодишната нощ. След това Рачков излезе в отмора, а преди дни стана ясно, че комикът ще води новия сезон на „ Като две капки вода ” и шоуто му ще се завърне на екран чак през есента.

Ива съумя да стартира работа с помощта на продуцента Маги Халваджиян, който я предложения да работи зад кадър в продуцираното от него шоу, а Божкова незабавно откликна на предлагането му. Тя отговаряше за гостуващите звезди при Димитър Рачков, които се подбираха седмици по-рано и с тази задача бе натоварена точно снахата на милионера-беглец Васил Божков.

До септември 2020 година щерката на Стефан Софиянски водеше лично предаване „ Говори с Ива ”, което се излъчваше в праймтайма на частната телевизия, само че бе свалено поради свекъра си, поради който в действителност никой не я желае на никое място. Сега младата дама още веднъж е без работа. Близки до милионершата издадоха, че тя е приела тежко новината, че „ Шоуто на Рачков ” стопира. За да се разсее от проблемите, някогашната кметска дъщеря отпътува на успокоителен шопинг в Лондон, където сподели, че пазари в магазина на богатите „ Хародс ”.

Ива и мъжът й Антон Божков са британски ученици . И двамата следваха във Англия, където се срещнаха като студенти и се залюбиха. Ива, Антон и двете им деца Мая и Васил са в британската столица, където се забавляват и пазарят. Журналистката призна, че в никакъв случай не е виждала Лондон толкоз празен. „ Живяла съм в Лондон 5 години – от 2007 до 2012 година Обичайно на „ Оксфорд Стрийт ” се буташ с хора, единствено и единствено са влезеш в тълпата и да тръгнеш в посока. Никога не съм си представяла, че ще видя обичаните си улици пусти ”, показа Ива Софиянска-Божкова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР