Ива Софиянска - Божкова се беше покрила от ноември насам

...
Ива Софиянска - Божкова се беше покрила от ноември насам
Коментари Харесай

Ива Софиянска разтърси мрежата със снимка. Изненадата

Ива Софиянска - Божкова се беше покрила от ноември насам и никой не знаеше нищо за нея. Последната й обява е във връзка рождения ден на брачна половинка й, а по-късно потъна вдън земя, написа БЛИЦ (show.blitz.bg)

Преди броени часове се появи още веднъж в обществените мрежи и шокира всички. Последователите й едвам я познаха на фотография, която тя качи в мрежата. А дружно с това заяви за изненадваща среща и евентуално огромна вест, от която ще ви настръхнат косите.
-->
Щерката на някогашния столичен кмет Стефан Софиянски пусна фотография на своето младо Аз - преди години, когато беше лице на предаването " Мело ТВмания ". Спомнихме си по какъв начин изглеждаше от това славно време, когато ходеше най-вече с дълга коса.  

Причината за тези носталгични мемоари е колекция на екипа на Мело ТВмания, която се е състояла неотдавна. На фрагмента виждаме, както Ива, по този начин и Алекс Сърчаджиева, Петя Дикова, Йоанна Драгнева, Ники Илиев, Атанас Михайлов, Кака Лили (Лилия Вучкова) с мъжа й и други. А загатването е, че остарелият екип е напът да стане нов.

Дали предаването в действителност ще се върне на екран и под каква тъкмо форма, следва да забележим. Но несъмнено планът се пече и е към този момент съвсем подготвен.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР