Ива продължава да се разкъсва от чувство за вина, че

...
Ива продължава да се разкъсва от чувство за вина, че
Коментари Харесай

Ива предизвиква обрат в сделката с хероина в Братя

Ива продължава да се раздира от възприятие за виновност, че е предала брачна половинка си, инсталирайки приложението, с което Топал следи неговия телефон, дружно с всичките му входящи, изходящи позвънявания и известия. Става и по-лошо – Калин към този момент е наясно, че евентуално благодарение на непосредствен до него човек, е хакнат и телефона му. Отчаяната жена не може да издържи на напрежението и съвсем е подготвена да признае, че носи главната виновност за случая. Дали ще откри сили в действителност да го направи и по какъв метод тя ще се окаже решителен фактор при дълго подготвяната от Денис и прецизно следена от ГДБОП договорка за остатъка от афганистанския хероин? Как Ива ще повлияе върху развръзката на цялата интервенция и какъв поврат ще провокира, без даже сама да го е очаквала?

Разбрала, че татко й е твърдо решен да я държи строго, с цел да отреже всевъзможен неин допир до наркодилърите, Поли сменя тактиката, осъзнавайки, че нито той ще си промени мнението, нито тя ще реализира свободата си, правейки му на инат. Младото момиче се въоръжава с самообладание, доколкото й разрешават опциите, поставя прелестна усмивка на лицето си и стартира тактика да убеди Черкезов, че към този момент е излязла от най-сериозната рецесия, по тази причина може да й се има доверие. Съседката, някогашен следовател, която е натоварена от Димитър да наглежда щерка му денем, до момента в който той е на работа, се заема с тежката задача същински да помогне на фамилията. Гита има опит в преодоляването на такива зависимости и по никакъв начин не й е елементарно да повярва в бързата и позитивна развръзка на обстановката. Ще я убеди ли дъщерята на Черкезов или старата дама ще разкрие хитрия й проект?

Симеон не може да спре да мисли за проблемите на Поли и за личната си виновност, че е позволил тя да влезе в неприятна компания и да изпадне в наркозависимост. Момчето се усеща по-зле всеки ден и единственото, което може да му даде известно успокоение, е желанието да помогне на Поли за излаз от пъкъла. Същевременно, гневът у него непрекъснато се надига и той изпитва потребността да отмъсти за приятелката си, наказвайки директните виновници за нейното положение. Какво е намислил Симо, дали проектът му може да помогне на подвластното момиче, или ще си остане само плод на неговата гняв? И по какъв начин ще реагира самата Поли на опитите му да повдигне духа й?
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР