Ива Митева: Не разговарям с Татяна Дончева, предложи и шеф

...
Ива Митева: Не разговарям с Татяна Дончева, предложи и шеф
Коментари Харесай

Ива Митева: Дончева предложи шеф на Митниците

Ива Митева: Не беседвам с Татяна Дончева, предложи и началник на " Митниците "

2 – 3 минути

Ива Митева СНИМКА: Архив

Не беседвам с Татяна Дончева. Това сподели ръководителят на Народното събрание Ива Митева пред публицисти в Народнотосъбрание, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус ". Тя уточни, че не беседва с нея, откогато е скъсала плана на решение, когато се обсъждаше проблема с отказа на Пламен Николов да е претендент за министър-председател.

" Г-жа Дончева още в 45-ия парламент се опита даже да кадрува, като първото нещо беше да ми предложи шеф на " Митниците ". Когато тя излезе с едно изявление и сподели, че съм правила кабинет и съм го редила със Слави Трифонов по нощите, аз й се обадих и попитах по кое време го е чула от мен. Тя тогава доста учудено ме попита: " Ама не си ли? " Не одобрявам такива интриги, не одобрявам такова поведение.

Поведението е непоносимо. Отвратително е за политика, която се прави по този метод ", сподели още Ива Митева. Тя изясни, че доста ясно Конституционният съд споделя по кое време има кворум и по какъв начин се гласува. " Кворумът открива брой присъстващи, а не участващи в гласуването ", съобщи още Ива Митева. По думите й, Татяна Дончева би трябвало да спре да импровизира и да ползва правилника, както би трябвало.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР