Ицко Финци е щастлив семеен мъж вече повече от година.

...
Ицко Финци е щастлив семеен мъж вече повече от година.
Коментари Харесай

Ицко Финци се ожени тайно

Ицко Финци е благополучен фамилен мъж към този момент повече от година. Актьорът — музикант се оженил за обичаната си Лиза малко след раждането на щерка им Матилда. Преди дни младото фамилията отпразнува една година от брака си, дружно с годишнината на дребното си момиченце. Двойката обаче реши да резервира брака си в загадка от всички.

„ Ицко и Лиза се ожениха, по този начин е, само че аз не съм им бил кум. Радвам се за него, напряко ни заби в земята с красива млада жена, а към този момент и с детенце”, споделя за приятеля си Джони Пенков, който единствен знаел за сватбата.

Двамата си споделили „ Да” в доста стеснен кръг–само пред сестрата на Лиза Боева и нейна другарка. Щастливото семейство отиде за няколко дни до Варна, където отпразнуваха персоналните си празници.

„ Щом отворя очи и виждам слънцето, и морето. Виждам и двамата индивида, които доста обичам–детето и Ицко. И не мога да се сетя за нито една значима причина да се върна да пребивавам в огромния град. В който и да е град...”, споделя Лиза.

Тримата с Ицко и щерка им отпразнуваха първата си годишнина дружно. В менюто обаче нямаше нито торта, нито други сладки изкушения, защото Лиза избира здравословния метод на живот.

„ Матилда е кръстена на майка ми–винаги съм мечтал за момиче”, споделя още артистът, който има към този момент един огромен наследник и даже внуци.

За сватбата на влюбените не се знаеше нищо напълно до неотдавна. Двамата пазят грижливо персоналния си живот. Таткото обаче е благополучен и няма нищо срещу, че и на 85 му се постанова да работи, с цел да устоя фамилията си. След броени дни е и рождения ден на артиста, а приятелите му чакат незабравим ваучър. „ Ще се съберем да изпием по някоя бира, несъмнено и Санчо ще си пристигна от Германия”, споделя Джони Пенков.

Що се отнася до Финци, той, с изключение на празненството, се готви и за други изяви. Понеже с пенсията от 200 лева не му е доста елементарно да отглежда фамилията си. „ На всички ни е доста мъчно, само че няма да се окайвам. Поработвам тук и там, и не ме е позор от това, в противен случай – доставя ми удоволствие”, споделя Финци.

Актьорът от дълго време е разведен с майката на сина си, а любовта му с Лиза пламва в Париж през 2013. Двамата снимат кино лентата „ Лятото на Мона Лиза”, само че то бързо се трансформира в „ Лятото на Лиза и Финци”, откакто другарството отстъпва пред възприятията посред им.

„ Той е извънреден артист. От тези, които не можеш да предвидиш, той носи друга вътрешна енергия”, споделя Лиза. И не крие, че първа се е влюбила в него.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР