ИТН се яви на поправителен изпит - друг е въпросът

...
ИТН се яви на поправителен изпит - друг е въпросът
Коментари Харесай

Герджиков реши съдбата на ГЕРБ и Бойко

ИТН се яви на изправителен изпит - различен е въпросът за какво се стигна до бламирането на Николай Василев за министър председател. Той би бил превъзходен министър председател, той е експерт, малко прекомерно десен. Това съобщи проф. Огнян Герджиков, някогашен длъжностен министър председател, пред Българска национална телевизия.

Според Герджиков желаната приватизация на Българската банка за развиване (ББР) е неточност, тъй като би трябвало да има една банка, която е държавна, а освен частният интерес да е водещ.

" Национална движение „Симеон Втори" имаше и продължава да има доста качествени фрагменти и направени значително неща ", счита той. А всеки, който е бил високо във политика, формулира в себе си ненавист, счита Герджиков за рецензиите към Василев.

На въпрос дали би се кандидатирал за министър председател, той отговори, че по-скоро би летял до Марс.

Относно метода към президентска република - за него значи смяна на Конституцията, което не става лесно и не се задава и не е нужна, счита по отношение на предложенията на партиите Огнян Герджиков. През годините доказахме, че управлението на страната ни се отдава мъчно ", добави обаче Герджиков.

Служебното държавно управление е положително. " Имам запаси към двама-трима министри, но министърът на стопанската система, министър председателят, финансовият министър председател са превъзходни, сподели Герджиков. Той е отчаян от здравния министър доктор Стойчо Кацаров поради това, което направи с шефа на " Н. Пирогов " - Асен Балтов.

Не може да се лишаваме от най-качествените си хора, това е безсрамие, безапелационен е той по отношение на отстраняването на доктор Балтов от шефското място в " Пирогов ".

Герджиков е уверен на 99.99%, че настояването за предварително премахване на Иван Гешев няма да мине, тъй като преди години е бил определен от същия Висш съдебен съвет.

ГЕРБ няма да се помири, тъй като Бойко Борисов е доста упорит, тъй като би взел първа роля в нашия кабинет, но като че ли ерата ГЕРБ като водеща политическа мощ е в историята, сподели той и незабавно посочи, че не е безапелационен и може и да се лъже.

.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР