ИТН изметоха тайните от преговорите с Манолова и Иванов, ДПС

...
ИТН изметоха тайните от преговорите с Манолова и Иванов, ДПС
Коментари Харесай

Избори номер 3 отварят кофите за боклук

Има Такъв Народ изметоха тайните от договарянията с Манолова и Иванов, Движение за права и свободи разровиха тъмната стаичка на Прокопиев
С най-уверени крачки страната ни пое към най-непредвидимите избори. България е пред невижданата обстановка да организира трети парламентарен избор за 6 месеца

Напълно допустимо е и за първи път да имаме избори 2 в 1 - за депутати и за президент.До обстановката се стигна, откакто Народното събрание гласоподава решение, с което установи мандата за кабинет на Има Такъв Народ като несполучлив. И рулетката за държавно управление се завърта още веднъж.

Борисов към този момент съобщи, че стартира Даниел Митов за министър председател, само че откакто прочете номинираните министри, връща незабавно мандата. Така топката отива в трета мощ. Мандатът обаче се връчва не на кандидат-премиер, а на парламентарна група. Според конституцията Радев взема решение по желание на коя от останалите 4 партии да го връчи

.Люта борба сред "Демократична България ", "Изправи се БГ! Ние идваме " и Българска социалистическа партия се заформи за властта. И трите групи оповестиха подготвеност да я поемат и обявиха, че не беседват с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Твърдят, че желаят "технически кабинет " за 6-8 месеца с 15-20 програмни цели, а първата им задача е да завоюват Има Такъв Народ, тъй като без гласовете им кабинет не може да бъде определен.

Няма да подкрепим кабинет с третия мандат, отиваме на избори, отсече "Има подобен народ ". И в остра декларация разгласи: "Време е някой за изхвърли боклука ".

Риенето на боклука в политиката най-вероятно ще е мотото на новата акция на Има Такъв Народ. Партията на Слави към този момент стартира с разриването. Извади на бял свят истината за връзките сред политиците и особения парламентаризъм, който следват. Разкри по какъв начин Христо Иванов е желал да кадрува, по какъв начин Мая Манолова упорствала Има Такъв Народ да лъжат Иванов, по какъв начин съглашение за целите на властта не се получило, тъй като никой не желал да постави подписа си до другия под един документ.

Отваряйки огромната кофа за политически отпадък, Има Такъв Народ повлече крайник. Докато служебното държавно управление рови в сметището на ГЕРБ, в Народното събрание взеха да бъркат в кошчетата пред вратите на обособените групи. Манолова разгласи, че Трифонов я карал да не се кандидатира за кмет, а Дончева по този начин се разсърди на епитетите по неин адрес на Тошко Йорданов, че грозно удари Ива Митева.

Голямата метла хвана и Движение за права и свободи като стартира крепко да разрива боклука в тъмната стаичка на Иво Прокопиев. Карадайъ предизвести политиците, че с цел да се върне нормалността в политиката най-сетне би трябвало да се състои диалогът за задкулисието и дълбоката страна, които водят до една олигархично-медийна Неправителствени организации политическа група. Те стартират обществено да огласяват обстоятелствата.Да, Има Такъв Народ хвърли камък в кочината. Колко пръски ще се вдигнат и какъв брой мощно ще замирише, следва да забележим. Предизборната акция към този момент тече. Но едно е несъмнено - това ще бъдат най-откровените избори. В тях доста секрети ще излязат нескрито, куп истини ще бъдат разкрити. Интересното стартира. Кой ще изрие боклука и кой ще остане на бунището, следва да забележим.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР