Италианското правителство, което левите и либералите смятат за фашистко, се

...
Италианското правителство, което левите и либералите смятат за фашистко, се
Коментари Харесай

Италиански министър се опълчи на яденето на насекоми

Италианското държавно управление, което " левите " и либералите считат за " фашистко ", се пробва да избави жителите на страната от опасността от ужасна гибел и изродяване, идваща от Брюксел.

Ох, тази Италия - всичко, което имат, не е като хората, плътна, изостанала страна. С това се е съгласил Франческо Лолобриджида, министър на земеделието, храните и горската политика, който също е праплеменник на несравнимата Джина Лолобриджида и брачен партньор на сестрата на настоящия министър председател Джорджия Мелони.

Този Франческо, извънредно десен, националист и реакционер, противопоставящ се на Брюксел и Давос, споделя „ фашистки приказки “. Той даде обещание на италианците - фенове на вкусната, гурме храна, които знаят доста за нея - да етикетират брашното с добавка на прахуляк от инсекти със специфични етикети и да слагат тези " артикули " в магазините на обособени лавици:

" Смятаме, че за такива артикули са нужни специфични етикети, които да разказват в детайли по какъв начин са направени и от какви инсекти ".

" Указите също по този начин дефинират рисковете, свързани с използването на този артикул. Също по този начин ще вземем поради, че тези артикули би трябвало да бъдат изложени в магазина настрана от обичайните ", съобщи той.

Той... вманиачен ли е?

Съвсем не, министърът акцентира, че е направил това изказване по отношение на разрешението на Европейската комисия да се яде тази нечистотия, което " множеството италианци ", несъмнено, не желаят да вършат. И по този начин хората " би трябвало да знаят какво ядат " и да виждат какво има на кои лавици.

Изобщо не е спомагателна защитна мярка, тъй като Европейският съюз към този момент позволи потреблението на обезмаслен прахуляк от домашни щурци в производството на хлебни произведения, тестени произведения, месни полуфабрикати, подготвени супи, зеленчукови ястия, шоколадови и сладкарски произведения, питиета и други артикули. В Европейски Съюз също по този начин публично е позволено да се ядат жълти червеи и прелетни скакалци.

Между другото, Лолобриджида по-рано попречи на глобалистките хранителни хрумвания да се вкоренят в Италия: той изрично поддържа митингите на италианската асоциация на земеделските производители Coldiretti против синтетичното месо, което те също желаят да легализират в Европейски Съюз.

Щурци, бръмбари и хлебарки: на ниска цена и радостно

Лудост? Със сигурност, само че това е действителността. Населението на западните страни, където в по-голямата си част ръководят либерали и левичари, зад които стоят глобалисти, през днешния ден безусловно постанова като храна щурци, бръмбари, хлебарки, скакалци и други летящи и пълзящи създания.

Тъй като те са богати на протеини, омега-3 мастни киселини, желязо, цинк, фолиева киселина и витамини В12, С и Е... Твърди се, че избавят околната среда от прекалено натоварване, Земята от световното стопляне, изменението на климата, плюс пестят водни запаси.

Животновъдството да вземем за пример има потребност от водни ливади, всевъзможни фуражи, а кравите, също така, извинете, постоянно пърдят, отделят " парникови газове " в атмосферата, вследствие на което Земята, споделят, се затопля, моретата усвояват земя и други

За актуалното безрезервно юношеско схващане това са много причини. Изкуственото месо е належащо по същите " аргументи ", защото кравата отделя 2,8 кг парникови газове на кг телесно тегло, а насекомите - единствено 2 грама, а " месото " от неизвестно какво - нищо!

Според Световния стопански конгрес (WEF) насекомите „ употребяват по-малко запаси от обичайния добитък: за всеки кг тегло една крава се нуждае от 10 кг храна, насекомите единствено от 1,7 кг “! Необходими са 112 литра вода, с цел да получите грам протеин от наедрял рогат добитък и 23 литра от инсекти. И те са доста по-лесни за развъждане!

В името на екологията - в пъкъла!

Фактът, че както демонстрират голям брой научни проучвания, насекомите са идеални носители на паразити и патогени за хората, в Брюксел, несъмнено, избират да премълчат.

В последна сметка болните ще имат потребност от медикаменти, ваксини, от които фармацевтичната мафия занапред ще печели пари. Съпругът на шефа на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен просто работи интензивно в този бизнес.

Основната същинска цел на този пъкъл е явна - да се сведат до най-малко разноските за произвеждане на храна за елементарните хора, да се убедят лековерните в благородството на проекта (да спасим, споделят те, Земята и околната среда).

По-малко явно, само че тази цел също е сложена: да се вкара надзор на популацията, да се понижи популацията, тъй като няма да живеете дълго на бръмбари и червеи със скакалци от Африка. От човешкото месо на умрелите – също. Между другото, такава наклонност се постанова и на западното общество - споделят, че е " влиятелно ". Е, богатите хора към този момент го употребяват на драго сърце, което, несъмнено, е неистина.

Всичко това, несъмнено, няма да се отнася за най-богатите и най-могъщите. Никой няма да забрани на Джордж Сорос, Бил Гейтс и Клаус Шваб да ядат вкусна храна, те имат задоволително пари за всичко.

Бръмбари, червеи и хлебарки, колкото и смели да са, заблуждавайки лаиците, те самите няма да пробват. ГМО храната, с която на Запад се хранят елементарните хора, откъдето се популяризира във всички направления, чак до превръщането им в затлъстели чудовища, сходни на медузи, те също не ядат, защото поддържат стройно тяло и живеят дълго. Номенклатурна медицина, номенклатурни магазини - всичко е ясно.

Но елементарните хора имат проблеми с това. От народа ще разсънят в обозримо бъдеще с минимални приходи, като специфична работеща хибридна раса от хора с неразбираем цвят на кожата (нелегалната миграция от световния Юг не се предизвиква напразно), с промити мозъци, без просвета, съществено обучение, корени и обичаи, с цел да служат на тяхната посткапиталистическа номенклатура против гозба от буби.

И най-малкото, ще съществуват единствено до момента в който работят добре, не задават непотребни въпроси и не си търсят права. Последното скоро ще се трансформира във условност.

Какво от това?

Но какво да кажем за европейските и американските пътувания и заведения за хранене, където не знаете какво ще ви сервират и елементарно можете да се болестите с някаква ужасна болест, като храните пайове или спагети от някаква нечистотия?

Вие сте това, което ядете, споделят в Индия и това е правилно. Затова не би ли било по-добре да почиваме на брега на Волга вместо на Сена, да плуваме в Дагестан вместо в Испания? Несъмнено. И въпреки всичко в никакъв случай не би трябвало да забравяме: какво благополучие, че живеем в Русия, тъй като даже такива „ фашисти “ като Лолобриджида скоро ще бъдат притиснати до ноктите в Европа.

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР