Италианският отбор Вигилар Фано в навечерието на мач номер 1

...
Италианският отбор Вигилар Фано в навечерието на мач номер 1
Коментари Харесай

Патриарка напуска Дея и се завръща в Италия

Италианският тим Вигилар Фано в навечерието на мач номер 1 от финала за промоция в Серия A2 против Oртона се укрепи с доста сериозен играч, написа youtvrs.it.

Предвид решаващата фаза, мачовете са от извънредно значение за тима от Фано, който желае да се върне във второто равнище на италианския волейбол.

Като солидно подкрепление през днешния ден беше показан 35-годишния централен блокировач Стефано Патриарка, досега играч на българския Дея Спорт (Бургас). След разочарованието от отпадането на четвъртфиналите на българското състезание, Патриарка реши да отговори позитивно на поканата на треньора на новия си тим Кастелано. Патриарка дойде в Бургас през месец май предходната година и се утвърди като съществена фигура в тима.
 Дея спорт тресна Левски
Дея спорт тресна Левски

Бургазлии победиха с 3:2

След като взе участие в " Чалъндж Купата " на СЕV и във финала за Купата на България през този сезон, Патриарка ще се опита да реализира промоция и на италианска земя. Той може да се похвали с дълга кариера сред Суперлигата и А2, а упованията са да дебютира в утрешния мач в зала " Палас Алиенде ", която към този момент е разпродадена към фантазията на отбора от Фано да влезе в Серия А2.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР