Италианският гранд Милан отново ще пристигне това лято в България.

...
Италианският гранд Милан отново ще пристигне това лято в България.
Коментари Харесай

Италианският гранд Милан с два кампа в България и това лято

Италианският гранд Милан още веднъж ще дойде това лято в България. „ Росонерите “ ще продължат реализацията на сполучливия си план „ Milan Junior Camp ” у нас, като през 2018-а футболните лагери още веднъж ще бъдат два – в Трявна и Несебър. Първият ще се организира от 1 до 6 юли, а вторият - от 6 до 11 август.

Подробности за двата кампа ще бъдат оповестени през днешния ден от 14 часа на формалната конференция, с  която ще започва акцията на Milan Academy Junior Camp Bulgaria за 2018 година. Специално за събитието хотел “Маринела ” ще пристигна шефът на Milan Academy World Силвио Броли.

Официални посетители на конференцията ща са посланикът на Италия, президентът на италианската комерсиална търговска камара в България, представители на локалната власт на градовете-домакини на лагерите през 2018г, сътрудници, публицисти и другари на Milan Academy Junior Camp Bulgaria. 

Ето и обещанията, които дават от Milan Academy Junior Camp Bulgaria към всеки от участниците:

– Ще усети атмосферата и магията на един от най-успешните футболни клубове в света.
– Ще се почувства неразделна част от A.C. Milan под директното управлението на сертифицирани италиански треньори, пристигнали непосредствено от Академията на Милан, които ще бъдат подкрепени и от свои български сътрудници – потвърдени експерти.

– Ще сътвори нови контакти и другарства и ще изживее една незабравима седмица.
– Ще се приближи крачка по-близо до огромната си фантазия – да бъде част от футболния хайлайф!

– Италианските експерти, които ще водят тренировките по време на Кампа, ще изберат най-хубавите деца, които като премия ще имат опцията да усетят онлайн магията на „ росонерите “ като станат част от заключителния едноименен Milan Junior Camp Day в Милано, Италия, посетят Casa Milan, гледат онлайн мач на стадион „ Сан Сиро “ и даже персонално да се срещнат с някои от футболистите от първия състав на тима.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР