Италианският футболен гранд от Рим, Лацио е бил измамен от

...
Италианският футболен гранд от Рим, Лацио е бил измамен от
Коментари Харесай

Престъпници измъкнали два милиона евро от Лацио чрез имейл измама

Италианският футболен гранд от Рим, Лацио е бил излъган от нарушители в Интернет, предава Il Tempo. В навечерието на първия мач на „лациалите“ с австрийския „Залцбург“ за четвърт-финалите на Лига Европа, излиза наяве, че клубната администрация е била подлъгана да заплати два милиона. Това е трябвало да бъде последната вноска по прехвърлянето на бранителя Стефан де Врай. Само че вместо да платят на някогашния му клуб – Фейенорд – италианците пратили парите на нарушители.

В офисите на римския клуб дошъл имейл, който наподобява, че идвал от управата на Фейенорд и в който се припомняло за оставаща сума по прехвърлянето на де Врай, като била посочена и сметка, където да бъдат пратени парите. Как изпращаш два милиона евро по този начин, не знам, само че очевидно в Рим имат пари, и без непотребни въпроси изпратили въпросната сума в сметката, посочена от измамниците.

От Фейенорд споделят, че не са изпращали никакви електронни писма към Лацио. Холандските управляващи към този момент са се заели със случая и парите са проследени.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР