Италианският Емполи проявява интерес към халфа на Левски Антоан Стоянов.

...
Италианският Емполи проявява интерес към халфа на Левски Антоан Стоянов.
Коментари Харесай

Отбор от Серия А иска талант на Левски

Италианският Емполи демонстрира интерес към халфа на Левски Антоан Стоянов. 18-годишният гений е попаднал в полезрението на тосканския отбор, който в идващите дни може да насочи публична оферта.

Полузащитникът има на сметката си два публични мача за първия тим на сините, като е съществена част от дублиращия отбор, осведоми " Тема Спорт ".

Стоянов е младежки национал на България и организира цялата лятна подготовка на Левски в Правец. През предишния сезон Емполи приключи на 14-ата позиция в Серия А, а треньорът Паоло Занети съобщи, че чака скоро нови попълнения. Наскоро от " Герена " трансферираха 16-годишния вратар Атанас Кехайов в примаверата на Рома.
 
До предишното лято вратарят на втория отбор Иван Андонов бе част от школата на Фиорентина година и половина. Стражът бързо се трансформира в титуляр за юношите на " виолетовите ", като имаше съществена роля за извоюваната Купа на Италия до 19-годишна възраст. Наемът на Андонов обаче изтече, а Фиорентина реши, че няма да заплаща на Левски 500 000 евро за играча. Интерес към вратаря прояви Специя, само че до трансфер не се стигна и сега вратарят е трети избор за Николай Костов под рамката.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР