Италианските власти от Терни, област Умбрия, арестуваха 51-годишната българка П.П.,

...
Италианските власти от Терни, област Умбрия, арестуваха 51-годишната българка П.П.,
Коментари Харесай

Българска пласьорка на дрога в Италия криела 50 000 евро в дюшека

Италианските управляващи от Терни, област Умбрия, арестуваха 51-годишната българка П.П., откакто беше хваната с дрога при инспекция до жилището й. Познатата на правораздаването поради прецеденти жена имала у себе си 6 дози кокаин, оповестиха медиите. Затова полицията решила да обискира жилището й. Според в. ”Месаджеро ” управляващите се натъкнали на общо 30 дози дрога, поставени в чекмедже в кухнята и подготвени за пласиране на черния пазар.

Освен тях обаче служителите на реда разкрили скрити в дюшек близо 50 хил.евро. Според медиите през миналите 20 година българката заявила в Италия приходи за под 20 000 евро. По тази причина от 2018 година получавала от страната така наречен цивилен приход, на който имат право безработни или хора в затруднено финансово състояние. Той е от 800 евро на месец. Българката се оправдала, че парите в дюшека били на приятеля й, който се намирал в пандиза, както и от продажбата на кола, благосъстоятелност на майка й.

Жената била задържана на мястото на престъплението на 29 декември, по тази причина още на идващия ден било доказано слагането й под домакински арест. Очаква се обаче тя да бъде пратена в пандиза по заповед на надзираващия я магистрат от Сполето. Жената била поверена още преди време на обществените служби, само че продължавала да продава опиати. Успоредно с издадената присъда на българката било прекратено и правото й на цивилен приход. Италианските управляващи ще изискат и връщането на към този момент получените непозволено от нея суми.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР