Италиански телевизионен канал показа документалния филм на Джано Микалесино с

...
Италиански телевизионен канал показа документалния филм на Джано Микалесино с
Коментари Харесай

Шок в Украйна: Италианска телевизия показа признания на снайперисти, разстрелвали хора на Майдана, под ръководството на днешните управляващи

Италиански ефирен канал сподели документалния филм на Джано Микалесино с самопризнания на снайперисти, които са убивали хора на евромайдана в Киев през 2014 година. Филмът се споделя " Украйна - укритите истини ".

Излъчването на скандалната лента не остана без вниманието на интернет потребителите.

" В италия демонстрираха документален филм за покаяли се снайперисти, които са убивали хора на майдана в Киев. Двама грузинци и двама литовци под управлението на украинец и американец. Никакъв Янукович! Всичко това е било под управлението на същите " демократични опозиционери ", под крилото на държавния департамент и Европейски Съюз, завзели властта в Украйна ", написа депутатът от Народния съвет на Донецката национална република Владислав Бередичевский.



" Снайперистите признават - по стачкуващите са стреляли не хората на украинския президент Янукович, а водачи на опозицията, поддържани от Европейски Съюз ", написа в обществените мрежи италиански боен сътрудник.



Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР